Antena 3 CNN Sport "Niciun miracol la orizont" pentru Michael Schumacher care a rămas cu o consţiinţă foarte limitată

"Niciun miracol la orizont" pentru Michael Schumacher care a rămas cu o consţiinţă foarte limitată

"Niciun miracol la orizont" pentru Michael Schumacher care a rămas cu o consţiinţă foarte limitată
Sursa foto: foto: observator.tv
18 Feb 2015   •   12:03

Multiplul campion mondial face "progrese dureros de lente" a declarat o sursă din anturajul medical al fostului pilot de Formula 1, citată de cotidianul britanic Daily Express. În ciudat tratamentelor de peste 13,5 milioane de euro pe care le-a făcut, Michael Schumacher este incapabil să vorbească şi să meargă "având o conştienţă foarte limitată" faţă ambientul care îl înconjoară a mai spus sursa care a dorit să îşi păstreze anonimatul.

Michael Schumacher este tratat de o echipă compusă din 15 specialişti printre care neurologi, fizioterapeuţi şi logopezi, coordonată de cunoscutul specialist în neurologie Richard Frackowiak. Echipa este în contact permanent cu profesorul Jean-Francois Payen care l-a tratat pe multiplul campion mondial în cele şase luni petrecute la spitalul universitar din Grenoble, după accidentul produs pe 29 decembrie 2013 în staţiunea franceză Meribel.

Conform doctorului Payen, sunt necesari "cel puţin trei ani pentru a se vedea unele îmbunătăţiri" pentru Schumi, care a mai slăbit între timp 25 de kg, ajungând să cântărească în prezent doar 45 kg.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close