Antena 3 CNN Sport Nuntă de poveste în lumea sportului: Canotorii Adriana Ailincăi şi Constantin Adam s-au căsătorit religios | "Performanța se face în familie"

Nuntă de poveste în lumea sportului: Canotorii Adriana Ailincăi şi Constantin Adam s-au căsătorit religios | "Performanța se face în familie"

Canotorii Adriana Ailincăi şi Constantin Adam, medaliaţi la competiţiile internaţionale, si-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu în acest weekend.

Nuntă de poveste în lumea sportului: Canotorii Adriana Ailincăi şi Constantin Adam s-au căsătorit religios | "Performanța se face în familie"
Sursa foto: Facebook/Ailincăi Adriana
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Sep 2023   •   10:53

Adriana, în vârstă de 24 de ani, şi Constantin, în vârstă de 27 de ani, s-au cununat civil anul trecut.

Cei doi s-au cunoscut la lotul național, la Snagov, și formează un cuplu de mai mulţi ani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Performanța se face în familie! După ce s-au cununat civil în urmă cu un an, canotorii Adriana Ailincăi și Constantin Adam și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu în acest weekend. Le dorim "Casă de piatră" și nenumărate realizări!", este mesajul Federaţiei Române de Canotaj pentru tinerii căsătoriţi.

Performanța se face în familie! După ce s-au cununat civil în urmă cu un an, canotorii Adriana Ailincăi și Constantin...

Publicată de Federatia Romana De Canotaj pe Duminică, 24 septembrie 2023

×
Subiecte în articol: canotori căsătoriți nunta
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close