Antena 3 CNN Sport O cunoscută sportivă s-a accidentat grav în timpul unei emisiuni TV

O cunoscută sportivă s-a accidentat grav în timpul unei emisiuni TV

O cunoscută sportivă s-a accidentat grav în timpul unei emisiuni TV
Sursa foto: captura Youtube
02 Feb 2016   •   00:20

Rebecca Adlington, dublă campioană olimpică la înot, a suferit o accidentare gravă în timp ce participa la emisiunea televizată, The Jump, informează Daily Mail.

În vârstă acum de 26 de ani, Rebecca Adlington a impresionat lumea sportului în urmă cu 8 ani, când a cucerit aurul în probele de 400 de metri liber și 800 de metri liber la Jocurile Olimpice, din Beijing (2008). Retrasă între timp din activitatea sportivă, Rebecca a participat la mai multe emisiuni televizate.

În cadrul programului televizat "The Jump", participanții efectuează sărituri pe schiuri de pe o rampă de gheață, după ce, în prealabil, ating viteze de până la 50 de kilometri pe oră și aterizează pe o uriașă pernă de aer, care, teoretic, scade spre zero șansele unei accidentări grave. Nu a fost însă cazul și pentru Rebecca Adlington, care și-a dislocat umărul în momentul impactului cu salteaua. Campioana olimpică a avut umărul dislocat timp de 40 de minute, înainte ca medicii să reușească să-l repoziționeze.

"Ce n-au văzut oamenii în imaginile editate este că am avut umărul dislocat timp de 40 de minute. A fost mai rău decât în momentul unei nașteri și este oribil și acum pentru că oamenii îmi ating mâna și este extrem de dureros", a spus Adlington.

sursa: Youtube.com

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close