Antena 3 CNN Sport Off Sport Dezvăluirile șocante ale unei tenismene care a fost în top 5 mondial: "M-a bătut până am leşinat. Sinuciderea părea singura opţiune"

Dezvăluirile șocante ale unei tenismene care a fost în top 5 mondial: "M-a bătut până am leşinat. Sinuciderea părea singura opţiune"

Dezvăluirile șocante ale unei tenismene care a fost în top 5 mondial: "M-a bătut până am leşinat. Sinuciderea părea singura opţiune"
Sursa foto: Foto: Jelena Dokic/ Facebook
14 Noi 2017   •   14:51

Seria dezvăluirilor teribile din lumea sportului continuă. 

Cunoscuta Jelena Dokic, fostul număr 4 WTA, a povestit în cartea autobiografică, Unbreakable, despre momentele crunte prin care a trecut la vârsta de 13 ani.

Totul a început la vârsta de șase ani, iar Jelena îşi aduce aminte de bătăile dure pe care le-a primit de la Damir, tatăl ei, care o scuipa şi o trăgea de păr zilnic, informează news.com.

"M-a bătut foarte rău. Totul a început din prima zi în care am jucat tenis şi a continuat. Aceste lucruri se întâmplau aproape în fiecare zi. Situaţia emoţională mă speria mai tare. La un moment dat, sinuciderea părea singura opţiune.

Nu era vorba doar de durere fizică, dar şi de cea psihică. Când ai 11-12 ani şi auzi asemenea vorbe. A fost partea cea mai dificilă", a povestit Jelena.

Dokic a specificat şi că cea mai mare bătaie pe care şi-a luat-o a lăsat-o inconştientă. Totul s-a întâmplat după o înfrângere în primul tur, suferită în Canada.

×
Subiecte în articol: dezvaluiri Tenismena sinucidere drama
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close