Antena 3 CNN Sport Off Sport Două persoane au cumpărat 15.000 de bilete la Macedonia - Spania, adică toate!

Două persoane au cumpărat 15.000 de bilete la Macedonia - Spania, adică toate!

Două persoane au cumpărat 15.000 de bilete la Macedonia - Spania, adică toate!
Sursa foto: stadion macedonia
06 Aug 2009   •   19:29

Eveniment neobişnuit în Macedonia, unde două persoane au cumpărat toate cele 15.000 de bilete puse în vânzare pentru meciul amical cu Spania din 12 august. Chiar dacă celelalte 15.000 de locuri ale stadionului vor fi ocupate cu invitaţii, gestul celor două persoane şochează. Federaţia de la Skopje nu a dorit să dezvăluie identitatea celor doi.
Stadionul Philip II din Skopje, capitala Macedoniei, are o capacitate de 30.000 de locuri. Pentru meciul amical cu Spania pe care îl găzduieşte săptămâna viitoare, oficialii federaţiei macedonene au decis să dea jumătate din locuri prin invitaţii şi cealaltă jumătate să fie scoase la vânzare pentru publicul larg. Ei bine, biletele s-au dat imediat, dar pe stadion nu vor fi decât 15.002 spectatori. Asta dacă cele două persoane care au cumpărat 15.000 de bilete nu vor să le dea drept cadou celor ce doresc să vadă pe viu campioana Europeană en-titre. Preţurile biletelor cumpărate de cei doi nu au fost deloc mari, între 1,5 şi 3 euro fiecare, anunţă Mediafax.
Partida din capitala Macedoniei a fost programată pentru a sărbători astfel împlinirea a 100 de ani de la înfiinţarea federaţiei fotbalistice din Macedonia.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Spania amical bilete achizitie stadion macedonia
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close