Antena 3 CNN Sport Off Sport Gică Hagi, reacție explozivă după alegerea lui Burleanu: Politicienii ne privesc ca pe niște gâze!

Gică Hagi, reacție explozivă după alegerea lui Burleanu: Politicienii ne privesc ca pe niște gâze!

o_1cbfc5m0reje199a1k5j2ed7868.jpg
Foto: Facebook/Gheorghe Hagi
19 Apr 2018   •   19:35

Gică Hagi are o reacţie explozivă după alegerea lui Răzvan Burleanu în fruntea FRF. Hagi crede că tot ce s-a întâmplăt nu a fost corect şi acuză sistemul pile, cunoştinţe şi relaţii care l-ar fi propulsat pe Burleanu în cea mai înaltă funcţie a Federaţiei Române de Fotbal.

"Toate angajarile se fac pe grade de rudenie, pe prietenii, iar sportul nu face excepţie. Nu se poate aşa ceva! Când de la punctul A la punctul Z nu faci bine şi nu este un parcurs sănătos, nu ai cum să faci sportivi care să lupte cu adevărat şi eficient pentru tine, pentru ţară. Aici este cea mai mare problemă. 

Cine ne conduce nu are noţiunea de mândrie naţională şi a construi oameni care să ducă acest brand de ţară. Noi ceilalţi suntem nişte gâze. Oamenii de acolo, de sus, ne privesc ca pe nişte gâze. În rest, ei îşi fac ei jocurile lor. Îşi împart România cum doresc, iar noi nu mai contăm. Cel puţin pe sport suntem dezastru. Rar se face câte ceva. Vine cineva şi strigă faptul că sunt prea mulţi bani şi aşa mai departe. Statul finanţează politic, doar pe-ai lor", a declarat Gică Hagi potrivit wall-street.ro.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire Gheorghe Hagi FRF
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close