Antena 3 CNN Sport Povestea unui tânăr din Timişoara care a scăpat de sărăcie, după ce s-a dedicat sportului: "Primii bani importanți i-am dat părinților mei"

Povestea unui tânăr din Timişoara care a scăpat de sărăcie, după ce s-a dedicat sportului: "Primii bani importanți i-am dat părinților mei"

Marius Marin, în vârstă de 22 de ani, a dezvăluit principiile care l-au ajutat să scape de sărăcie, după ce s-a dedicat fotbalului. Acum este căpitanul selecționatei U21 a României şi crede că în viaţă cel mai important este să rămâi cu picioarele pe pământ, indiferent de nivelul succesului pe care ajungi să îl ai.

Povestea unui tânăr din Timişoara care a scăpat de sărăcie, după ce s-a dedicat sportului: "Primii bani importanți i-am dat părinților mei"
Sursa foto: Instagram Marius Marian
de Claudia Popovici    |    09 Iun 2021   •   20:51

Plecat din Timişoara în Italia, unde a ajuns unul dintre cei mai buni fotbaliști din Serie B, Marius Marin, în vârstă de 22 de ani a ajuns căpitanul selecționatei U21 a României.

Succesul său, spune el, îl datorează părinților care, chiar dacă aveau o situaţie financiară grea, i-au oferit tot sprijinul şi l-au ajutat să dezvolte curajul de a-şi urma visurile.

Când a atins succesul, primul lucru pe care l-a făcut a fost să le construiască părinților o casă, în semn de recunoștință pentru toată încrederea şi suportul oferit.

„Nu aveam o situație OK acasă, voiam mult să-i ajut, fiindcă au făcut multe sacrificii ca să mă țină în fotbal. Ei stăteau cu chirie, așa că le-am făcut o casă, le-am construit una", a mărturisit tânărul potrivit gsp.ro.

Întrebat ce ar face cu primul milion de euro câștigat, tânărul a dat dovadă de maturitate şi a reamintit că cea mai importantă lecție învățată de la părinţii săi a fost să îşi cunoască valorile şi priorităţile. 

„Nu cheltuiesc mulți bani pe haine și pe distracții, fiindcă am crescut unde am crescut, și cu bine, și cu rău, știu că banii se pot pierde ușor. Viața de fotbalist e scurtă și trebuie să profiți de chestia asta. Vreau să rămân cu picioarele pe pământ și să pun bani deoparte", a mai spus Marius Marin

Pe lângă fotbal, Marian a mărturisit că mai are o pasiune căreia i-a dat viaţă în pandemie şi care acum îl motivează înainte de fiecare meci.

„Îmi plăcea mult muzica, de aceea, anul trecut, la începutul pandemiei, mi-am cumpărat un pian ca să exersez. Muzica a fost pasiunea mea, am învățat notele și am descoperit un instrument deosebit. 

Poate că aș fi putut face ceva cu muzica, dacă nu exista fotbalul. Melodia «Hall of Fame», cântată la pian, mă motivează foarte mult și înainte de meciuri", a mărturisit tânărul, sursei citate. 

Cotat la 1 milion de euro de site-urile de specialitate, Marius Marin este dorit de multe echipe printre care şi Gigi Becali la FCSB.

×
Subiecte în articol: sport fotbal Marius Marin România U21
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close