Antena 3 CNN Sport Reacția Coca-Cola după ce Ronaldo a luat sticlele de suc de pe masă și le-a recomandat oamenilor să bea apă

Reacția Coca-Cola după ce Ronaldo a luat sticlele de suc de pe masă și le-a recomandat oamenilor să bea apă

Cristiano Ronaldo a refuzat să țină în fața sa două sticle de Coca-Cola în timpul conferinței de presă susținută înaintea meciului cu Ungaria și a îndemnat lumea să bea apă.

Reacția Coca-Cola după ce Ronaldo a luat sticlele de suc de pe masă și le-a recomandat oamenilor să bea apă
de Andreea Cigolea    |    16 Iun 2021   •   10:39

Compania CocaCola a reacționat după gestul fotbalistului.

”Toată lumea are dreptul să își aleagă băutura preferată”, au transmis reprezentanții Coca Cola, potrivit The Guardian.

Ronaldo a înlăturat sticlele de Coca-Cola, unul dintre sponsorii Campionatului European de Fotbal, de pe masă la o conferință de presă pe care a susținut-o luni, la Budapesta. “Beți apă!”, a fost îndemnul jucătorului.

”Jucătorilor le este oferită și apă, pe lângă Coca-Cola și Coca-Cola Zero Zahăr, atunci când participă la conferințele de presă”, a declarat un purtător de cuvânt al Campionatului European.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, este cunoscut pentru dieta strictă pe lângă exercițiile fizice. Portughezul a dezvăluit anterior că dieta sa constă din șase mini-mese răspândite pe tot parcursul zilei, care conțin multe fructe, legume și proteine, toate gătite fără ulei.

Cristiano Ronaldo își pedepsește fiul că bea Coca-Cola

Cristiano Ronaldo a dezvăluit că obișnuiește să ia decizii drastice împotriva fiului său atunci când bea Coca-Cola. ”Sunt dur cu fiul meu. Uneori bea Coca-Cola sau Fanta, mănâncă chips-uri şi ştie că nu-mi place”. 

Fotbalistul este cunoscut pentru stilul său de viață sănătos, pe lângă antrenamentele zilnice. 

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo Coca Cola
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close