Antena 3 CNN Sport Un ciclist a suferit un atac de cord în timpul cursei

Un ciclist a suferit un atac de cord în timpul cursei

Un ciclist a suferit un atac de cord în timpul cursei
Sursa foto: foto: pixabay.com
26 Mar 2016   •   23:19

Ciclistul belgian al echipei Roubaix-Lille metropole, Daan Myngheer, a suferit un stop cardiac, sâmbătă, în timpul primei etape din Criteriului Internaţional, cursă care se desfăşoară în Franţa, informează L'Equipe, citat de romaniatv.net.

Myngheer, care va împlini 23 de ani la 13 aprilie, a rămas în spatele plutonului cu 25 de kilometri înainte de final, iar la un moment dat el s-a dat jos de pe bicicletă şi a fost sprijinit de medicii cursei. În ambulanţă, sportivul a făcut stop cardiac şi a fost plasat sub asistenţă respiratorie.

Rutierul belgian a fost transportat la clinica din Porte-Vecchio (Corsica), iar apoi a fost dus cu elicopterul la spitalul din Ajaccio.

"Starea lui Myngheer este stabilă, este mai puţin îngrijorătoare decât la început, dar trebuie să avem prudenţă", a declarat Christian Prudhomme, directorul firmei Amaury Sport Organisation (ASO), organizatoarea Criteriului Internaţional.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close