Antena 3 CNN Sport Un fotbalist super cunoscut s-a sinucis. Lumea sportului în stare de șoc. Avea doar 38 de ani

Un fotbalist super cunoscut s-a sinucis. Lumea sportului în stare de șoc. Avea doar 38 de ani

Lumea sportului este amuțită după ce un fotbalist îndrăgit a decis să își pună capăt zileleor. Acesta era foarte cunoscut în țara lui și nu numai. Jucătorul australian Shane Tuck s-a sinucis la vârsta de doar 38 de ani, iar fanii săi sunt încă în stare de șoc.

Un fotbalist super cunoscut s-a sinucis. Lumea sportului în stare de șoc. Avea doar 38 de ani
de Maria Sabu    |    22 Iul 2020   •   21:00

"Era un copil mare, puternic și avea doar câteva probleme și nu putea să scape de ele. Asta era singura cale de ieșire”, a declarat Michael Tuck. Totodată, acesta sfătuiește pe toţi bărbaţii să ia în serios probelemele de sănătate mintală, să vorbească deschis despre ele.

"Mulți bărbați cred că sunt în regulă, dar de fapt nu sunt. Cel mai bun ajutor pe care l-ar putea primi ar fi să le spună oamenilor cât de rău sunt ei, însă ei le repetă acelaşi lucru tuturor: Sunt bine, sunt bine", a mai spus tatăl lui Shane Tuck.

Care sunt rădăcinile sportivului?

Sportivul eradintr-o familie cu o bogată istorie în AFL, tatăl său fiind o legendă a celor de la Hawthorn Football Club, cu şapte titluri câştigate, dintre care patru în calitate de căpitan. Fratele său Travis a jucat pentru Hawks, iar vărul său Gary Ablett Junior era superstarul lui Geelong.

×
Subiecte în articol: Shane Tuck fotbalist
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close