Antena 3 CNN Timp liber Film Eroul filmului "Lumea văzută de Ion B", înapoi în ghenă: Regret că m-am născut în România (VIDEO)

Eroul filmului "Lumea văzută de Ion B", înapoi în ghenă: Regret că m-am născut în România (VIDEO)

Eroul filmului "Lumea văzută de Ion B", înapoi în ghenă: Regret că m-am născut în România (VIDEO)
Sursa foto: Foto: videonews.ro
06 Oct 2010   •   21:02

S-a transformat din om al străzii în artist. Angelina Jolie a vrut să-l cunoască. Acum, documentarul despre viaţa lui e nominalizat la premiile Emmy. Aţi spune că omul despre care vorbim, Ion Bârlădeanu, e un fericit al sorţii. Nu e aşa. În timp ce regizorul documentarului e mândru de realizarea lui, Ion Bârlădeanu, s-a întors de unde a plecat. În ghenă.

Ion B. este un celebru în toată lumea. Ionică Bârlădeanu e un bucureştean care-şi duce viaţa într-o ghenă. Câteva luni, Ion B. şi Ionică Bărlădeanuau au fost una şi aceaşi persoană: un om celebru, apreciat şi căutat până şi de Angelian Jolie.

Vieţile lor s-au despărţit din nou: Ion B. e nominalizat la Emmy, Ionică Bărlădeanu s-a întors în ghenă. Celebritatea e clar că nu i-a adus nimic. Iar Ion B. de astăzi nu mai seamănă cu personajul din film.

Pentru drama pe care o trăieşte azi, Ion B. îl acuză pe regizor. ?Mai fericit eram în ghenă, neamţul m-a păcălit, acum îmi dau seama. Tot în mizerie am ajuns?, a spus bărbatul.

Regizorul nu vrea să vorbească despre acuzaţiile personajului său.

Acum Ion Bârlădeanu încearcă să trăiască de pe o zi pe alta cum poate. Ieri a căutat fiare, acum două zile cupru. ?Nu trăiesc din poze, pozele sunt apreciate în străinătate, aici e mârlănie în România asta. Îmi pare rău că m-am născut aici, nici n-aş vrea să mor aici?.

Observator

 

×
Subiecte în articol: om al strazii România
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close