Antena 3 CNN Timp liber Film Filmările pentru "Ghost Rider 2" s-au mutat la Castelul Corvinilor din Hunedoara

Filmările pentru "Ghost Rider 2" s-au mutat la Castelul Corvinilor din Hunedoara

Filmările pentru "Ghost Rider 2" s-au mutat la Castelul Corvinilor din Hunedoara
Sursa foto: Foto: moviewallpaper.net
15 Noi 2010   •   23:44

De pe centura Sibiului, filmările la pelicula cu Nicolas Cage s-au mutat azi la Castelul Corvinilor din Hunedoara., unde a venit doar dublura lui Nicolas Cage. Cu toate aceastea, de azi până joi nimeni, în afară de echipa de filmare, nu mai are voie să intre în castel.

Prima zi de filmare a părut una destul de complicată, asta deoarece zidurile castelului sunt foarte înalte, iar pentru a monta decorurile a fost nevoie de mai mulţi alpinişti. Şi pentru ca filmările să fie perfecte, peste 15 camioane pline cu echipament au sosit încă de dimineaţă la castel.

Până joi nimeni nu are voie să intre în castel decât echipa de filmare. Echipă din care nu face parte şi Nicolas Cage. Iar asta i-a întristat pe oameni. Ar fi vrut şi ei să cunoască un om care a luat Oscarul. Se mulţumesc însă cu poveştile celor de la Sibiu unde săptămîna Cage a lăsat urme adînci.

La Sibiu, filmările pentru "Ghost Rider 2" au început pe şoseaua de Centură. Pentru o secvenţă care în film ţine doar câteva secunde s-a lucrat aproape fără oprire timp de trei zile.

Putem spune că Nicolas Cage a inaugurat şoseaua de centură a Sibiului. S-a plimbat pe aici cu maşina, iar sâmbătă cu celebra motociclită din Ghos Rider.

Filmările pentru noul film al lui Nicolas Cage s-au mutat la Castelul Corvinilor

De cele mai multe ori seara, actorul a ieşit împreună cu familia lui la un restaurant din centrul oraşului.

Amabil şi prietenos, Cage n-a plecat înainte să scrie în cartea de onoare a restaurantului. A făcut fotografii cu ospatării şi cu barmanii, dar şi cu mai mulţi clienţi care se aflau în local. Dar a făcut şi câteva băi de mulţime în centrul oraşului.

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close