Antena 3 CNN Timp liber Film Sean Connery a împlinit 80 de ani: Zilele mele de actorie au luat sfârşit

Sean Connery a împlinit 80 de ani: Zilele mele de actorie au luat sfârşit

Sean Connery a împlinit 80 de ani: Zilele mele de actorie au luat sfârşit
25 Aug 2010   •   13:39

Sean Connery împlineşte astăzi 80 de ani. În ajunul zilei sale de naştere, celebrul actor a acceptat să acorde un interviu publicaţiei britanice Daily Record. Înconjurat de familie în locuinţa sa din Bahamas, Connery a declarat că zilele lui de actorie au luat sfârşit, dar că încă ?iubeşte viaţa?.

?În iunie am participat la Festivalul de Film de la Edinburgh şi apoi am călătorit în sudul Franţei. În acea perioadă am realizat că sunt slăbit din punct de vedere fizic, aşa că mi-am zis să o las mai uşor?, mărturiseşte actorul. ?Zilele pe care le-am petrecut în Bahamas alături de familie au fost cu adevărat speciale. Am mâncat şi am sărbătorit non-stop?, a glumit artistul.

"Nu cred că a să mai joc vreodată"

Au fost 80 de ani incredibili pentru omul care a reuşit să se ridice de la o viaţă modestă la statutul de cea mai faimoasă persoană din Scoţia. Este deţinătorul unui premiu Oscar, a obţinut titlul de cavaler, fiind de asemenea o adevărată legendă a Hollywood-ului.

Nici măcar în aceste condiţii, succesul nu i s-a urcat la cap lui Sean Connery. ?Titlul de cavaler este unul fantastic, dar trebuie să recunosc că nici acum nu m-am obişnuit cu el. Nu cred că o să mă obişnuiesc vreodată. Este incredibil că un băieţel care a crescut în Edinburgh a putut să fie onorat cu un astfel de titlu?.

Referitor la actorie, Sean Connery are a veste proată pentru milioanele de fani. ?Nu cred că a să mai joc vreodată. Am o mulţime de amintiri minunate, dar acele zile au luat sfârşit?, a mărturisit artistul.

"Nu sunt foarte mulţi boşorogi sexy în viaţă"

Thomas Sean Connery s-a născut la 25 august 1930. El a reuşit să se facă remarcat atât prin aspectul său, dar şi prin intermediul talentului actoricesc. La 60 de ani, a fost denumit "Cel mai sexy bărbat în viaţă", renume pe care l-a comentat cu umor: "Nu sunt foarte mulţi boşorogi sexy în viaţă".

Actorul a cunoscut celebritatea odată cu rolul spionului britanic James Bond. Cele şapte filme ale seriei, "Dr. No", "From Russia with Love", "Goldfinger", "Thunderball", "You Only Live Twice", "Diamonds are Forever" şi "Never Say Never Again", l-au consacrat pe Sean Connery.

În 1987, Connery a obţinut premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, cu filmul "Incoruptibilii". Acelaşi rol i-a adus şi un Glob de Aur şi o nominalizare la BAFTA.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: aniversare
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close