Antena 3 CNN Timp liber Florin Piersic, mărturisiri din tinereţe: "Ăsta a fost momentul pe care nu o să-l uit niciodată"

Florin Piersic, mărturisiri din tinereţe: "Ăsta a fost momentul pe care nu o să-l uit niciodată"

Actorul Florin Piersic a povestit la Antena 3, într-un dialog cu Dan Negru, un moment emoţionat cu un fan al său şi pe care spune că nu îl va uita niciodată.

Florin Piersic, mărturisiri din tinereţe: "Ăsta a fost momentul pe care nu o să-l uit niciodată"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    22 Dec 2021   •   15:40

Îndrăgitul actor îşi aduce aminte că, în timp ce era în străinătate, la un spectacol, un fan care nu era român i-a produs o mare bucurie.

"Erau acolo nişte tineri care voiau să mă fotografieze, să mă îmbrăţişeze. Unul dintre ei m-a chemat la Formula 1. Şi am spus, cum să vin? Mi-ar plăcea, eu îl ştiu pe Schumacher, aş veni dar trebui să mă duc în Dubai, că am o întâlnire cu câţiva oameni care mă mai cunosc.

Urmăreşte interviul lui Dan Negru cu Florin Piersic în ediţia specială din seara de Ajun, începând cu ora 20:00, la Antena 3

Unul nu m-a cunoscut odată, s-a întâmplat la Londra, după un spectacol. Şi când am ieşit, 70 de oameni erau în faţa mea, după care sute de oameni ziceau că nu au putut să intre la spectacol. 

Le-am spus că aranjăm şi am stat după spectacol vreo trei ore în care fiecare venea să le scriu, să ne fotografiem, a fost minunat.

Dar cel mai grozav lucru este faptul că erau străini.

Dintre care unul s-a apropiat, credea că sunt ceva vedetă de la Hollywood şi a vrut poză, m-a luat în braţe, am făcut poză. Ăsta a fost momentul pe care nu o să-l uit niciodată", a povestit Florin Piersic, la Antena 3, într-un dialog cu Dan Negru.

 

 

×
Subiecte în articol: Florin Piersic Dan Negru
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close