Antena 3 CNN Timp liber Fun Elev britanic de 13 ani, anchetat de poliţie pentru că ar fi aruncat cu o bezea într-un coleg

Elev britanic de 13 ani, anchetat de poliţie pentru că ar fi aruncat cu o bezea într-un coleg

Elev britanic de 13 ani, anchetat de poliţie pentru că ar fi aruncat cu o bezea într-un coleg
Sursa foto: Foto: yourbrowsermyrules.blogspot.com
01 Apr 2011   •   15:37

Poliţia britanică a anchetat un elev de 13 ani, după ce un coleg de-al său s-a plâns că a fost "atacat" cu o bezea, relatează The Sun.

Nathan Watch era în drum spre şcoală, împreună cu mai mulţi colegi. Copiii se hârjoneau în joacă, când unul dintre ei a aruncat cu o bezea în altul. "Victima" s-a plâns părinţilor, care au sunat imediat la şcoală şi la poliţie.

Nathan a fost luat apoi din timpul orelor şi chestionat de către poliţişti cu privire la incident , ajungând în final acasă cu maşina autorităţilor.
Copilul a mărturisit că nu şi-ar fi închipuit vreodată că întâmplarea poate lua o astfel de întorsătură, cu atât mai mult cu cât nici măcar nu a fost el cel care a aruncat cu bezeaua şi oricum nimeni nu a fost rănit în vreun fel.

Tatăl băiatului buclucaş a catalogat plângerea ca fiind "patetică", afirmând că forţele de ordine ar trebui să aibă cu totul alte priorităţi decât investigarea unui joc copilăresc.

×
Subiecte în articol: elev britanic Politie aruncat colegi
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close