Antena 3 Timp liber Fun Trupul este "WOW", dar faţa este "BAU". Imaginile care au stârnit valuri de comentarii pe internet

Trupul este "WOW", dar faţa este "BAU". Imaginile care au stârnit valuri de comentarii pe internet

de O.P.    |    17 Feb 2012   •   10:42
Trupul este "WOW", dar faţa este "BAU". Imaginile care au stârnit valuri de comentarii pe internet
Sursa foto: Foto: damlol.com

Sâni aproape de perfecţiune, abdomen plat, picioare lungi, fără celulită, posterior bombat. Cam acestea sunt ingredientele unui trup de zile mari. Însă natura nu este atât de darnică la toate capitolele.

Chiar dacă şi cele mai celebre modele s-ar uita cu jind la corpurile acestor fete, nu acelaşi lucru putem spune despre chipul lor. Domnii, foarte derutaţi de această problemă au creat pe internet mai multe forum-uri în care au dezbătut intens aceast subiect: "Ce este de preferat: să ai o iubită care să aibă un corp super, şi să fie urâtă la faţă, sau invers?"

Fiecare din cele două tabere au adus argumente convingătoare pentru ambele posibilităţi, dar ca întotdeauna, adevărul este undeva la mijloc.

CLICK pe GALERIA FOTO de mai jos pentru a vedea cum arată "colecţia" de fete HOT la trup.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close