Antena 3 CNN Timp liber Muzică Florin Chilian face plângere penală după Eurovision. ”TVR nu a respectat propriul regulament”

Florin Chilian face plângere penală după Eurovision. ”TVR nu a respectat propriul regulament”

Florin Chilian face plângere penală după Eurovision. ”TVR nu a respectat propriul regulament”
Sursa foto: Foto: Facebook/Florin Chilian
06 Mar 2017   •   16:13

Eurovision 2017. Cantautorul Florin Chilian se gândește să facă plângere penală împotriva TVR, care nu și-ar fi respectat propriul regulament pentru Eurovision.

Eurovision 2017. ”Plangere penala pentru furtul celor 200 de lei, cat m-a costat inscrierea in concurs.
TVR-ul nu a respectat propriul regulament si punct.
#Lapuscarie! 
Regulament concurs: "b) Declaraţie semnată pe propria răspundere, potrivit modelului din Anexa nr.1 la prezentul Regulament, prin care autorul îşi asumă responsabilitatea că piesa înscrisă în concurs nu a fost adusă la cunoştinţa publicului în condiţiile prevăzute la art.2.7 din prezentul Regulament în tot sau în parte, prin intermediul vreunui suport audio sau video, prin intermediul radiodifuzărilor pe vreun canal de radio sau televiziune public sau privat, naţional sau local, prin intermediul internetului şi nici prin intermediul vreunei reprezentaţii publice (inclusiv concerte) din România sau din străinătate, indiferent dacă a fost înregistrată sau nu oficial pe vreun suport magnetic sau digital şi în nicio altă formă de comunicare publică precum şi faptul că piesa/melodia nu a fost lansată comercial şi/sau interpretată public (integral sau parţial) înainte de 1 septembrie 2016, este o creaţie originală şi nu afectează drepturile deţinute de terţi." scrie Florin Chilian pe Facebook.

Eurovision 2017. ”La refren este identică cu o piesă din 2014. Eu mă consider furat. Sunt banii mei munciți, nu i-am câștigat la alba-neagra. Probabil Lora a știut cu mult timp înaintea mea de acest aranjament și de aia s-a retras” a spus Florin Chilian la Antena 3, referindu-se la piesa desemnată câștigătoare.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close