Antena 3 CNN Timp liber Muzică Lisa Marie Presley, medicii legiști au stabilit motivul decesului fiicei lui Elvis Presley

Lisa Marie Presley, medicii legiști au stabilit motivul decesului fiicei lui Elvis Presley

Medicii legiști au dezvăluit cauza morții singurei fiice a lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley.

Lisa Marie Presley, medicii legiști au stabilit motivul decesului fiicei lui Elvis Presley
Sursa foto: Instagram / lisampresley
de Laura Dinu    |    14 Iul 2023   •   08:07

Lisa Marie Presley a murit din cauza unei obstrucții a intestinului subțire, o complicație apărută în urma unei intervenții chirurgicale bariatrice de slăbire, a raportat vineri, la șase luni după moartea ei, medicul legist din Los Angeles, citat de Reuters

Artista a fost dusă la spital după ce ar fi suferit un stop cardiac, la ea acasă. Pe 12 ianuarie și-a pierdut viața. 

Medicul legist a declarat că Lisa Marie Presley a murit în urma unor „sechele ale obstrucției intestinului subțire”. „Obstrucția a fost sub forma unui intestin subțire sugrumat cauzat de aderențe care s-au dezvoltat după o intervenție chirurgicală bariatrică efectuată cu ani în urmă”, se arată în raportul medical. „ Este o complicație cunoscută care intervine pe termen lung în acest tip de intervenție chirurgicală”. 

Examinatorul a mai constatat că artista avea și antecedente de supramedicație, deoarece “uita că și-a luat medicamentele prescrise și își repeta dozele”. Raportul de toxicologie a arătat însă că nivelul de medicamente din sânge nu a fost considerat factor contributiv la provocarea decesului. 

Lisa Marie Presley a murit la două zile după ce a apărut alături de mama ei, Priscilla Presley, la Golden Globe Awards din Beverly Hills, California, unde actorul Austin Butler a câștigat premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul tatălui ei în filmul „Elvis”. 

În urma ei au rămas fiicele ei, actrița Riley Keough și gemenii în vârstă de 14 ani, Finley și Harper Lockwood. 

Lisa Presley și-a început cariera muzicală în anii 2000 cu două albume, „To Whom It May Concern” și „Now What”, care au ajuns în top 10 în topul Billboard. 

A fost căsătorită și a divorțat de patru ori, inclusiv cu starul pop Michael Jackson și cu actorul Nicholas Cage. 

Era singurul copil al uneia dintre cele mai mari vedete din muzica americană și avea 9 ani când Elvis Presley a murit de insuficiență cardiacă, la 42 de ani, în 1977, la Graceland. Conacul este acum atracție turistică. 

Presley și alți membri ai familiei sale, inclusiv tatăl ei și fiul ei, care s-a sinucis în 2020, la vârsta de 27 de ani, sunt îngropați la Graceland.

×
Subiecte în articol: Lisa Marie Presley
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close