Antena 3 CNN Timp liber Muzică Reacția lui Janet Jackson după ce presa a scris că are cancer

Reacția lui Janet Jackson după ce presa a scris că are cancer

Reacția lui Janet Jackson după ce presa a scris că are cancer
Sursa foto: foto: Facebook
07 Ian 2016   •   23:47

Cântăreaţa Janet Jackson a afirmat că nu suferă de cancer şi că se simte mai bine, sperând astfel să pună capăt speculaţiilor apărute după întreruperea turneului său mondial pentru o intervenţie chirurgicală, relatează joi 7sur7.be.

Artista de 49 de ani anunţase înainte de Crăciun că îşi întrerupe turneul pentru o operaţie a cărei natură nu a precizat-o. Era hotărâtă să nu spună mai mult, însă miercuri seară şi-a propus să pună capăt zvonurilor despre starea sa de sănătate. "Zvonurile sunt nefondate. Nu am cancer", a scris Janet Jackson pe Facebook şi pe Twitter, fără să menţioneze totuşi motivul medical pentru care a întrerupt turneul "Unbreakable".

"Acum îmi revin. Medicii mi-au permis să reiau turneul în Europa şi, după cum am promis, concertele anulate vor fi reprogramate", a adăugat sora lui Michael Jackson.

Partea europeană a turneului cântăreţei urmează să înceapă în 30 martie, în Marea Britanie. Janet Jackson a început turneul în 31 august în Canada şi a susţinut de atunci un număr mare de concerte în America de Nord şi Japonia. A fost nevoită însă să îşi anuleze câteva spectacole în Statele Unite pentru a-şi odihni corzile vocale şi trebuia iniţial să reia turneul maraton la 9 ianuarie.

Janet Jackson a lansat în luna octombrie un nou album, "Unbreakable", primul după şapte ani, în care îi aduce un omagiu fratelui său, Michael, încheie 7sur7.be.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close