Antena 3 CNN Timp liber Turism Jurnaliştii de la New York Times, cuceriţi din nou de Transilvania - VIDEO

Jurnaliştii de la New York Times, cuceriţi din nou de Transilvania - VIDEO

Transilvania i-a cucerit din nou pe străini. Jurnaliştii de la New York Times au inclus-o în topul destinaţiilor de vacanţă din 2020. O călătorie în România merită pentru peisajele şi natura sălbatică, spun jurnaliştii americani, care au numit Munţii Făgăraşi, " Alpii Transilvaniei". Promovarea, spun hotelierii din zonă, trebuie să meargă mână în mână cu investiţiile în turism pe care autorităţile noastre le tot amână.

Jurnaliştii de la New York Times, cuceriţi din nou de Transilvania - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
20 Ian 2020   •   08:39

Munţii Făgăraş, Lacul Bâlea şi Transfăgărăşanul i-au impresionat profund pe turiştii străini. Pentru a experimenta o bucată de sălbaticie reală, fără să mergeţi până la capătul lumii, vizitaţi România, scriu realizatorii topului. Ei au botezat Munţii Făgăraş, Alpii Transilvaniei.

În Cârţişoara - localitate devenită în 2018 staţiune turistică de interes local, te poţi caza cu 150 de lei pe noapte. Turiştii sunt încântaţi de peisaj, de ospitalitatea gazdelor şi de mâncărurile tradiţionale. Doi români stabiliţi în Germania îşi petrec în fiecare an vacanţa în Transilvania.

În timp ce străinii ne promovează, localităţi întregi din Transilvania sunt rupte de lume din cauza drumurilor neasfaltate.

Transilvania este în topul celor mai frumoase destinaţii de vacanţă din 2020, dar are concurenţi puternici, în ţări unde autorităţile investesc serios în infrastructură şi promovare. Pentru condiţii mai bune şi preţuri atractive, Antalya, o destinaţie prezentă şi ea în topul New York Times, i-a convins pe români să-şi facă încă din ianuarie rezervări pentru vacanţa de vară.

Jurnaliştii de la New York Times, cuceriţi din nou de Transilvania

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close