Antena 3 CNN Timp liber Turism Cel mai frumos cadou pentru noaptea dintre ani: "Orasul viitorului"

Cel mai frumos cadou pentru noaptea dintre ani: "Orasul viitorului"

Cel mai frumos cadou pentru noaptea dintre ani: "Orasul viitorului"
29 Sep 2014   •   15:20
Raspunsul la intrebarea “Unde faci Revelionul?”, care in curand se va afla pe buzele tuturor prietenilor si rudelor, poate fi anul acesta cel mai impresionant din toate: Dubai.

Caracterizat prin lux si grandoare, dar si prin linistea atemporala a desertului, Dubai se lauda nu doar cu cele mai bune atractii contemporane, ci si cu cateva obiective istorice foarte interesante.

O imagine a vechiului Dubai

Toata lumea cunoaste emiratul arab dupa superlativele care il caracterizeaza, cel mai inalt turn din lume, singurul hotel de sapte stele, mall-ul Dubai etc., insa poti descoperi frumusete si in elementele mai putin sclipitoare din oras.

Viziteaza vechiul cartier Bastakiya si descopera putin din imaginea istorica a orasului. Strabate stradutele sale inguste si descopera casele traditionale, curti largi si turnuri inalte. Foarte aproape, in Al Fahidi Port, se gaseste cea mai mare concentrare de curti cu turnuri eoliene.

In trecut, orasul era renumit pentru numeroasele astfel de turle care decorau raul pe o parte si pe cealalta, aceasta fiind singura forma de energie inainte sa ajunga aici energia electrica. In Al Fahidi Port se gaseste si Muzeul Dubai, unde poti aprofunda elementele istorice ale orasului.

Revelionul in punctul central al Dubaiului

Pentru noaptea dintre ani iti recomandam sa revii printre cele mai populare atractii moderne, unde vei avea parte de cea mai frumoasa imagine. Cele mai importante activitati se desfasoara in centrul orasului, in jurul Burj Khalifa, unde localnicii si turistii incep sa se adune inca de la ora 5, cand incep si festivitatile, pentru a ocupa cele mai bune locuri la focul de artificii de la miezul noptii.

Daca anul trecut Dubai a intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare spectacol de foc si lumini, pentru Revelionul 2015 se pregateste ceva inca si mai impresionant, asa ca ar fi bine sa te afli in centrul actiunii.

Geanina Ichim

Sejur Revelion Dubai

Hotel Citymax Bur Dubai 3*- de la 528 euro/persoana, transport cu avionul, 4 nopti de cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325.


 

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close