Antena 3 CNN Timp liber Turism Cum si unde sa te distrezi in Kefalonia!

Cum si unde sa te distrezi in Kefalonia!

Cum si unde sa te distrezi in Kefalonia!
05 Iun 2014   •   16:49

Ai auzit despre Kefalonia ca este locul mirific cu zone decupate din rai, cu plaje salbatice si golfuri ascunse intre stanci imense, dar poate nu stiai ca aceasta insula nu este doar atat… Aici vei pasi pe taramul distractiilor si pe pamanturi sfinte!

Ce sa faci in Kefalonia

Incepem, bineinteles cu plajele acestei insule, pentru ca sunt un obiectiv de neratat, asa ca ia-ti slapii, umbrela, rogojina, ochelarii  si palaria si hai la soare! Te vei bucura de frumoasele locuri cu nisip fin neatinse de mana omului, si in special de una dintre cele mai frumoase plaje din lume, Myrtos  Beach cu un contrast puternic intre munte si mare, fascinant!

Te poti rasfata si in statiunea Lassi pentru ca pe plajele sale late poti da petreceri rasunatoare sub clar de luna, si tot iti va mai ramane loc pentru multe alte lucruri, cum ar fi un foc de tabara sau de ce nu, un ring de dans si o scena!

Daca petrecerile pe plaja nu te atrag din cauza faptului ca aici intrarea nu este conditionata de o tinuta vestimentara de gala, atunci iti recomandam restaurantele si puburile din statiune care sunt pline ochi pana la rasarit, de petrecareti. Aici iti poti etala tinutele cele mai elegante si provocatoare.

Plimbari si alte aventuri

Daca iti place sa mergi mult pe jos atunci iti recomandam sa te indrepti catre orasul Lixouri, situat in peninsula Paliki, vei descoperi asezari traditinale grecesti si te vei intinde la vorba cu satenii in timp ce gusti din preparatele lor delicioase, sau te poti rasfata pe propria plaja a orasului care indeplineste toate cerintele turistilor mofturosi indragostiti de modern si lux.

Turistilor iubitori de istorie le recomandam zona Skala pentru ca aici pe langa statiunea aglomerata cu hoteluri luxoase si plaje neincapatoare pot vizita ruinele vechiului oras Skala, mozaicuri si artefacte romane si multe alte vestigii impresionante.

Madalina Isar

Sejur Kefalonia Grecia 

Hotel Princess 3*-incepand cu 230 euro/ 2 persoane, transport individual,  7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center  021/794.75.07

 

×
Parteneri
Noi dezvăluiri bombă ale văduvei celui ucis de fii vrăjitoarei Sidonia
x close