Antena 3 CNN Timp liber Turism În căutarea legendelor despre pirați, alături de cei mici

În căutarea legendelor despre pirați, alături de cei mici

În căutarea legendelor despre pirați, alături de cei mici
05 Mai 2015   •   15:26

Prichindeii sunt dornici de a explora locuri noi, în fiecare zi. Vacanța de vară este poate cel mai așteptat moment al anului. Dacă încă nu ți-ai facut planuri unde să petreci alături de cei dragi, cel mai frumos sejur, îți dăm un sfat. Aproape de casă, într-un imperiu all-inclusive, cu nisip fin perfect pentru construit castele, scăldat de cele mai cristaline ape ale Mării Negre.

Stațiunea legendelor

Nisipurile de Aur este poate cea mai vizitată stațiune din Bulgaria, nu doar de către tinerii dornici de petreceri tematice, dar și de către familiile cu copii mici. Facilitățile foarte bune de cazare, prețurile accesibile, locurile variate unde îți poți petrece timpul liber și zonele dedicate exclusiv celor mici, sunt principalele calități ale acestei stațiuni.

Legenda despre pirații care și-au îngropat comorile în nisipul acestei așezări, iar mama natură le-a dat o lectie avarilor, transformând toate bogățiile în firicele strălucitoare de nisip,au făcut cunoscută statiunea în întreaga Europă. Mii de călători ajung în Golden Sands pentru a vedea cu ochii lor faimoasa plajă cu nisip fin precum mătasea, iar  copii se simt atrași de poveștile cu și despre pirați.

Distracții pentru prichindei, oferte pentru părinți


Se spune că cei mici pot fi cu greu mulțumiți. În statiunea bulgarească, atât părinții, cât și copii se simt ca în “sânul lui Avraam”. Nu rata priveliștile văzute din roata aflată in centrul stațiunii, cei mici se vor bucura că au avut ocazia să urce atât de sus.

Dacă ești în căutarea aventurilor, pe lângă sporturile acvatice, alege să petreci o zi în parcul de distracții Aquapolis. Aici se găsesc tobogane cu diferite grade de dificultate pentru copii și adulți, piscine cu valuri, sau zone dedicate exclusiv celor mici, dar și un mic rai cu sezlonguri, umbreluțe și restaurant, unde să te relaxezi.

 

Early Booking Nisipurile de Aur 

Hotel Admiral 5*-de la 111 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332

 

 

Mădălina Isar

×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close