Antena 3 CNN Timp liber Turism Lara-Kundu, stațiunea animată a Turciei

Lara-Kundu, stațiunea animată a Turciei

Lara-Kundu, stațiunea animată a Turciei
03 Iun 2015   •   17:21
Festivaluri tradiționale, carnavaluri, petreceri tematice, concursuri de dans turcesc și o mulțime de evenimente culturale… Lara este stațiunea preferată de  tinerii dornici de o vacanță activă, dar și de familiile cu copii mici, în căutare de relaxare.

Viața de noapte la fel de pronunțată ca în Ibiza

Antalya este recunoscuta pentru ofertele foarte bune de cazare, dar mai ales pentru stațiunile cu viață de noapte pronunțată, unde turiștii se pot bucura de o gamă diversificată de activități. Vacantele în districtul Lara-Kundu sunt exclusiviste si luxuriante… nici nu este de mirare că în ultimii ani, stațiunea a devenit una dintre cele mai aglomerate din Turcia. Iar pentru că plaja se întinde pe mai mulți kilometri, fiind cea mai lungă din Antalya, iar nisipul este extrem de fin, de un gri intens, zona este ideală dacă alegi un sejur alături de cei mai mici membri ai familiei. Bineînțeles că există și o mulțime de beach baruri, de unde poți închiria șezlonguri, umbreluțe, și unde  poți servi o băutură răcoritoare.

Dacă ești în căutarea party-urilor pe plajă, ai de ales dintr-o serie de câteva evenimente menite să întrețină atmosfera de poveste. Petreceri cu spumă, foc de tabără, sau dansuri cu cadâne sunt doar câteva dintre evenimentele la care poți participa.

Festivaluri tradiționale

Oferta de distracții este mare, cluburile si restaurantele se întrec în organizarea de evenimente, iar întreaga Antalya pregătește tot felul de festivaluri pentru iubitorii artelor frumoase. Dacă vrei să te îndulcești puțin, te invităm la Festivalul Mierii, de unde poți achiziționa produse pe bază de miere (atât delicii culinare, cât și de înfrumusețare). Iubitorii de muzică bună, pot lua parte la concerte cu interpreți internaționali, în cadrul festivalului ” SunSplash”, cunoscut sub denumirea de ”Cel mai mare, festival mic, din Turcia”.

 

de Mădălina Isar

Sejur Lara Kundu

Hotel Royal Holiday Palace 5*- de la 887 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu ultra all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/226332.

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close