Antena 3 CNN Timp liber Turism Momente de răsfăţ la hammam în Antalya

Momente de răsfăţ la hammam în Antalya

Momente de răsfăţ la hammam în Antalya
15 Apr 2016   •   15:40

Poalele semeţilor Munţi Taurus adăpostesc una dintre cele mai apreciate staţiuni de pe litoralul Mării Mediterane, Antalya, bijuteria cu care se făleşte Turcia și care are puterea de a-i surprinde chiar şi pe cei mai pretențioși turişti.

Divertisment pentru toti vizitatorii

Antalya este plina de oportunităţi pentru toate tipurile de călători, de la cei care iubesc marea şi sporturile nautice, soarele şi lenevitul la plajă, până la explorarea ţinuturilor ce amintesc de istoria tumultuoasă a turcilor, dar și ruinele unor temple romane.

Un concediu în Antalya reprezintă mai mult decât o vizită obişnuită şi câteva zile petrecute departe de casă. Gustă și tu din spiritul oriental prin descoperirea tradiţiilor şi obiceiurilor culturale foarte frumoase.

Experienţa băilor turceşti

O plăcere pe care nu trebuie să ti-o refuzi în vacanța în Antalya, este o baie turcească, așa numitul hammam. Cele mai multe dintre hotelurile de 4 si 5* din stațiune, îți oferă facilităţile necesare pentru a te relaxa la hammam. Chiar dacă nu alegi cazarea într-un resort de lux, vei găsi o mulțime de hammam-uri unde să te relaxezi cum se cuvine în vacanță. Cei care au experimentat deja răsfăţul la hammam îţi vor descrie această practică ca pe o saună cu apă, dar cel mai important aspect, foarte apreciat de femei, este exfolierea corpului, care te va scăpa de pielea moartă.
Şi nu ezita că după baie şi masaj vei merge în camera de relaxare, unde te poți relaxa la o ceaşcă de ceai, la un extra-masaj cu ulei de măsline.

 

de Geanina Ichim

Sejur Antalya-Lara

Hotel Royal Wings 5*- de la 724 euro/persoana, 7 nopti cu ultra all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center  021-9407.
 

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close