Antena 3 CNN Timp liber Turism Plimbări fermecătoare cu barca în Marmaris

Plimbări fermecătoare cu barca în Marmaris

Plimbări fermecătoare cu barca în Marmaris
17 Iul 2014   •   16:15
Marmaris este vestită graţie excursiilor cu barca care se organizează aici, iar o astfel de aventură nu trebuie să lipsească dintr-un sejur  în acest loc turcesc.

Plimbări fermecătoare

Te invităm să ai parte de o zi cu totul şi cu totul specială alături de cel drag, un moment romantic şi în acelaşi timp aventuros în timp ce descoperi peisajele şi zonele fabuloase din Marmaris, Turcia.

Numeroase ambarcaţiuni sunt gata să ofere timp de o zi cele mai speciale trataţii pentru turiştii care vor să aibă parte de o plimbare unică. Vor fi puse la dispoziţie cine romantice la lumina lumănărilor sub clar de lună, sau un mic dejun perfect în bătaia razelor sclipitoare ale răsăritului.

Fie că iubeşti excursiile pe timpul nopţii sau cele dis-de-dimineaţă vei avea de unde alege orice fel de ambarcaţiune luxoasă şi pe bugetul fiecărui călător.

Vei putea vedea diferitele şi spectaculoasele golfuleţe, peşterile sau plajele cu nisip extra fin, şi te vei putea relaxa în apele de un albastru intens. Înoată cu delfinii şi fotografiază minunile naturii care oferă un spectacol vizual unic.

Încearcă Băile Turceşti din Marmaris

Pentru un moment de relaxare de care îţi vei aminti cu siguranţă în fiecare clipă stresantă îţi recomandăm să faci o vizită la Băile Turceşti, construite în timpurile din perioada otomană. Construcţiile sunt combinate perfect între vechi şi nou, modern şi tradiţional, iar turiştii vor avea parte de un moment de relaxare fie la una dintre cele trei băi, în saună, jacuzii, fie la masaj sau piscină.

 

Madalina Isar

Sejur Marmaris Turcia 

Hotel Alkan 3*- de la 129 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe http://www.besttourism.ro/, call center 031/2263325

×
Parteneri
Noi dezvăluiri bombă ale văduvei celui ucis de fii vrăjitoarei Sidonia
x close