Antena 3 CNN Timp liber Turism Revelion in Dubai cu oferte pentru buzunarele tuturor!

Revelion in Dubai cu oferte pentru buzunarele tuturor!

Revelion in Dubai cu oferte pentru buzunarele tuturor!
17 Oct 2014   •   14:25
Nu ne mai mira cand auzim ca Dubai a obtinut un alt record mondial in materie de proiecte si constructii, si cu toate acestea suntem surprinsi in bine atunci cand vedem cu ce se mai mandreste grandiosul emirat.

Noaptea de Anul Nou petrecuta in culori

Ei bine anul acesta, de revelion vom fi cuceriti de orasul cu numeroase superlative, de cel mai frumos show dat in cinstea Noului An. Desi, este unul dintre cele mai scumpe orase ale lumii, sejurul nu va fi unul chiar atat de costisitor pentru ca ofertele incep de la 680 de euro/persoana cu 7 nopti de cazare, transport cu avionul la care nu se adauga nicio taxa de aeroport, toate din partea agentiei Gulliver Tours. Un asemenea cadou de an nou, parca si-ar dori oricine, nu-i asa?

Dar poate ca in curand vom auzi ca Dubai detine un alt record mondial, acela ca fiind orasul cu cele mai multe recorduri din lume?

Cateva zile de aventuri

Revelionul in Dubai nu doar ca te va duce in lumea de aur a seicilor, ci te va transporta intr-un viitor foarte indepartat, unde casele sunt decorate cu opere de arta lucrate in aur si pietre pretioase, sculpturi suflate cu acelasi metal de iti ia ”ochii foc”, zone pline de comercianti care iti vor arata cat de luxos traiesc arabii si nu in ultimul rand traditii si obiceiuri pastrate cu drag.

Dar chiar si daca este un ”oras al viitorului”, Dubaiul are zonele sale vechi cu care se mandreste si care iti vor dezvalui traditii ”colorate si parfumate”, cu strazi pietruite si dansuri in mijlocul desertului, povestiri la ”foc inalt” cu preparate delicioase si cantece de dor. 

Cu siguranta in sejurul de revelion vei avea timp sa descoperi si partea mai putin promovata a Dubaiului, unde localnicii te vor intampina cu bratele deschise si iti vor recomanda o zi aventuroasa in desert la plimbare cu camila.

 

Mădălina Isar

 

Revelion Dubai

Hotel Claridge 3*- de la 680 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Early Booking - taxa de aeroport gratuita pentru 1 persoana din camera dubla - valabil pana la 31.10.2014. Detalii pe www.gullivertours.ro , 021/794.75.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close