Antena 3 CNN Actualitate A murit tatăl Monicăi Gabor! Boala care l-ar fi pus la pământ. Doar două persoane la înmormântare

A murit tatăl Monicăi Gabor! Boala care l-ar fi pus la pământ. Doar două persoane la înmormântare

Doliu în familia Monicăi Gabor! Tatăl acesteia a murit în urmă cu două zile. Potrivit informațiilor din spațiul public, Emil Gabor ar fi fost deja înmormântat în cursul zilei de astăzi.

A murit tatăl Monicăi Gabor! Boala care l-ar fi pus la pământ. Doar două persoane la înmormântare
Sursa foto: Facebook
26 Iun 2020   •   15:30

Bărbatul ar fi murit în urma unui infarct. Bărbatul a avut tot felul de boli în ultima parte a vieții cu care s-a luptat foarte mult. De asemenea, era foarte supărat fiindcă fusese executat silit dintr-un apartament modest și nimeni din familie nu mai voia să știe ce face.

La înmormântare ar fi participat doar fiica cea mică, Ramona, și sora bărbatului, potrivit spynews.

Monica Gabor, fostă Columbeanu, nu și-a putut conduce tatăl pe ultimul drum, din cauza pandemiei de coronavirus, ea fiind stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii. Monica are o relație de ani de zile cu milionarul chinez Mr. Pink și luat decizia de a se muta în SUA pentru binele relației.

Tatăl Monicăi Gabor, uitat de toată familia

Tatăl surorilor Gabor s-a mutat la Bacău în urmă cu mai mulți ani, după ce Monica și Ramona au plecat din Capitală, în SUA, respectiv Dubai, și el rămăsese singur. Emil Gabor chiar a precizat, la un moment dat, că a rămas fără nimeni lângă el la bătrânețe.

„Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici,nu în strainanate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu”, spunea Emil Gabor, acum câteva luni.

Bărbatul a fost îndepărtat de familie din cauza problemelor pe care le-a avut cu alcoolul. Soția a decis să divorțeze, iar fetele s-au distanțat și nu au mai ținut legătura cu el o perioadă lungă de timp.

Mama surorilor Gabor a murit și ea în anul 2013, după ce a fost strivită de un bolovan, în timpul unui pelerinaj la o mănăstire din Gorj.

×
Subiecte în articol: monica gabor tata a murit
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close