Antena 3 CNN Actualitate Bilete online la Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc

Bilete online la Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc

Premieră la Loteria Română. Pentru prima dată în istorie, jucătorii pot cumpăra şi online bilete la jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc. 

de Georgiana Adam    |    06 Iul 2023   •   12:57

Preţul biletelor este acelaşi cu cel din agenţiile loto, iar câştigurile se achită, ca şi în cazul biletelor jucate în agenţiile loto. 

Ca să puteţi cumpăra bilete online la Loto, trebuie să intraţi pe site-ul Loteriei Române de pe telefonul mobil, să accesaţi secţiunea "cumpără bilet online", să descărcaţi aplicaţia indicată, să vă creaţi un cont şi de acolo lucrurile sunt foarte simple. 

Interesant este, însă, că aplicaţia respectivă este o aplicaţie de plată a unui loc de parcare în București, Oradea, Ploiești, Focșani şi Câmpulung Muscel, iar această aplicaţie are încorporată şi secţiunea de cumpărare a unui bilet la loto. 

"Pentru prima dată în istoria Loteriei Române, jucătorii pot achiziţiona şi online bilete la jocurile loteristice tradiţionale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc, prin accesarea secţiunii dedicate a site-ului oficial al Loteriei Române, respectiv www.loto.ro.

Loteria Română a demarat încheierea de parteneriate pentru vânzarea biletelor loto, prin intermediul unor aplicaţii online, amparcat.ro fiind prima aplicaţie care este în prezent disponibilă jucătorilor", se arată într-un comunicat al companiei.

Preţul biletelor este acelaşi cu cel din agenţiile loto, iar câştigurile se achită, ca şi în cazul biletelor jucate în agenţiile loto.

×
Subiecte în articol: Loto 6/49 loto bilete Loto
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close