Antena 3 CNN Actualitate Camelia Bogdan a luat-o razna și cere 100 de milioane de euro despăgubiri jurnaliștilor. Tribunalul Cluj i-a respins acțiunea

Camelia Bogdan a luat-o razna și cere 100 de milioane de euro despăgubiri jurnaliștilor. Tribunalul Cluj i-a respins acțiunea

Camelia Bogdan, judecătorul exclus de două ori din magistratură, a pierdut un proces intentat mai multor jurnaliști, în care cerea despăgubiri de 100 de milioane de euro.

Camelia Bogdan a luat-o razna și cere 100 de milioane de euro despăgubiri jurnaliștilor. Tribunalul Cluj i-a respins acțiunea
de Georgiana Adam    |    03 Noi 2020   •   16:35

Tribunalul Cluj i-a respins acțiunea Cameliei Bogdan ca fiind nefondată, într-un dosar în care aceasta chemase în judecată, printre alții, pe jurnaliștii Mihai Gâdea, Mircea Badea și Liviu Alexa.

În ultimii ani Camelia Bogdan a formulat 44 de cereri de apărare a reputației profesionale, toate fiind respinse.

De asemenea, a inițiat aproape 100 de acțiuni judiciare la instanța supremă, la Tribunalul Cluj și la Curtea de Apel Cluj, îndreptate împotriva majorității insituțiilor importante ale statului, inclusiv împotriva Președintelui României, a președinților celor două Camere ale Parlamentului sau Serviciul Român de Informații.

Camelia Bogdan a reclamat inclusiv la CEDO afectarea reputației profesionale, în speța judecată recent de Curte, care însă a respins capătul de cerere privind această solicitare.

CEDO a apreciat că reclamanta Camelia Bogdan nu a prezentat niciun argument care să ateste gravitatea încălcării reputației sale profesionale.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Camelia Bogdan
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close