Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Chirieac: Sunt împotriva arestării lui Mădălin Voicu. Ar trebui să fie un model

Bogdan Chirieac: Sunt împotriva arestării lui Mădălin Voicu. Ar trebui să fie un model

Bogdan Chirieac: Sunt împotriva arestării lui Mădălin Voicu. Ar trebui să fie un model
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Feb 2016   •   14:52
Jurnalistul Bogdan Chirieac a spus, miercuri, că este împotriva reținerii și arestării lui Mădălin Voicu, așa cum a solicitat DNA, motivând că acuzațiile care i se aduc social-democratului nu sunt comise cu violență.
 
”Mădălin Voicu are o imagine publică foarte bună. Suntem categoric împotriva reținerii și arestării pentru infracțiunile care nu sunt comise cu violență. Categoric este o lovitură de imagine”, a spus jurnalistul Bogdan Chirieac, miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.
 
”E un om deosebit, ar trebui să fie un model pentru minoritatea din care face parte. Pe mine mă șochează acuzațiile care i se aduc lui Mădălin Voicu. Cred că poate fi anchetat și judecat în libertate”, consideră Chirieac.
 
Direcția Națională Anticorupție a solicitat reținerea și arestarea lui Mădălin Voicu și Nicolae Păun.

DNA cere aviz pentru reținerea și arestarea lui Mădălin Voicu. Senatorul PSD Mădălin Voicu a fost miercuri dimineaţă la DNA, unde i s-a adus la cunoştinţă că este suspect într-un dosar privind finanţarea Partidei Romilor. 
 
În același dosar, procurorii cer arestarea şi lui Nicolae Păun, preşedintele Partidei Romilor. 

Cercetările în acest caz au început în urmă cu câteva luni, după un denunţ. Anchetatorii au suspiciuni privind comiterea de infracţiuni cu fonduri europene. 
 
În ultimii ani, formaţiunea a accesat bani de la Uniunea Europeană pentru programe dedicate incluziunii sociale a romilor, dar şi pentru ajutorarea acestora. Numai prin programul operaţional POS DR, în perioada 2007-2013, au fost realizate 70 de proiecte în valoare totală de peste 170 de milioane de euro. 

×
Subiecte în articol: Madalin Voicu Bogdan Chirieac
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close