Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri de ultimă oră despre camerele de supraveghere de la Ferma Dacilor

Dezvăluiri de ultimă oră despre camerele de supraveghere de la Ferma Dacilor

Antena 3 CNN are dezvăluiri despre camerele de supraveghere de la Ferma Dacilor. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Ian 2024   •   17:09

Patronul de la Ferma Dacilor a făcut o nouă solicitare pentru ca angajații moldoveni pe care îi acuză că au pus incendiul la pensiune să fie supuși testului poligraf. 

Cornel Dinicu insistă ca aceștia doi să fie anchetați. 

Avem și dezvăluiri de ultimă oră despre camerele de supraveghere de la Ferma Dacilor. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, acestea au fost demontate la ordinul anchetatorilor în timpul cercetărilor de la pensiunea care s-a făcut scrum. 

Camerele de supraveghere au fost demontate la rugămintea organelor de anchetă. Când va fi permis, le vom monta înapoi, spun cei de la Ferma Dacilor.

Citeşte şi: "Avea sânge pe palme și pe față": Noi mărturii cutremurătoare în cazul Fermei Dacilor din partea angajaților moldoveni

Opt persoane, cinci adulţi şi trei copii, au murit carbonizate în urma incendiului de la Ferma Dacilor. 

În iulie 2019, inspectorii de la ISU Prahova au efectuat un control la pensiunea Ferma Dacilor din satul prahovean Tohani, complexul fiind administrat, prin interpuşi, de Cornel Dinicu, prin firma Ferma Dacilor Production SRL.

Deşi pensiunea nu avea autorizaţie de securitate la incendiu, pompierii au dat doar un avertisment, iar în schimb ar fi primit o masă de protocol.

Vezi și: Mărturiile care schimbă tot în dosarul Ferma Dacilor. "Cineva a luat camerele de supraveghere ca să nu fie probe"

×
Subiecte în articol: Ferma Dacilor camere de supraveghere
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close