Antena 3 CNN Actualitate Anunțul STB pentru călătorii din București, după ce furtuna a blocat mai multe rute

Anunțul STB pentru călătorii din București, după ce furtuna a blocat mai multe rute

Furtuna care a pus stăpânire în această dimineață pe București a provocat mai multe neplăceri pentru călători. Astfel, mai multe linii de tramvai au rămas blocate după ce arborii au fost doborâți de rafalele de vânt.

Anunțul STB pentru călătorii din București, după ce furtuna a blocat mai multe rute
Sursa foto: Arhivă
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iul 2023   •   09:03

Societatea de Transport București informează că circulația tramvaielor de pe linia 41 a fost blocată în această dimineață pe Strada Turda, în zona Pasajului Grant, din cauza lipsei de tensiune în rețeaua de alimentare.

Pentru preluarea fluxului de călători, s-a înființat linia naveta 641, între Piața Presei și Ghencea. Alte cinci linii de autobuze și tramvaie sunt blocate:

  • Liniile 116 si 141 – blocate pe Bd. Pieptănari, pe sens Str. Turnu Măgurele, din cauza unui copac căzut pe carosabil.

  • Linia 138 – blocata pe Str. Romancierilor, în zona stației Romancierilor, pe ambele sensuri. Autobuzele circula deviat. Cauza: copac căzut pe carosabil;

  • Liniile 232 si 241 – blocate pe Bd. Metalurgiei, între Metro Berceni si Sos. Berceni. Cauza: copac căzut pe carosabil.

În această dimineață, ANM a emis o avertizare nowcasting Cod Galben de vijelii, valabil până la ora 07:50 în localitățile din împrejurul Bucureștiului. Vântul a depășit la rafală 55-60 km/h și pe arii restrânse 70 km/h.

Citește și: Copaci căzuți peste mașini, linii de autobuz și tramvai blocate, la prima oră, după o furtună puternică în București și Ilfov

De asemenea, Poliția Rutieră informează că ploaia și vântul puternic afectează circulația autovehiculelor pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 12 (localitate Glina, județul Ilfov) – 36 (localitate Fundulea, județul Călărași). Vizibilitatea nu este afectată momentan.  

 

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close