Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav între un microbuz şi o maşină, în Techirghiol. Mai multe persoane, printre care şi un minor, au fost transportate de urgenţă la spital

Accident grav între un microbuz şi o maşină, în Techirghiol. Mai multe persoane, printre care şi un minor, au fost transportate de urgenţă la spital

Accident grav în această dimineață în localitatea constănțeană Techirghiol! Opt oameni printre care și o minoră de 15 ani au ajuns la spital după ce un microbuz a fost lovit în plin de un autoturism.

de Cătălina Buzoianu    |    13 Noi 2023   •   08:57

În urma impactului șoferul autoturismului a rămas încarcerat, iar cele două mașini au fost proiectate în afara părţii carosabile.

La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere, trei autospeciale SMURD, dar şi trei ambulanţe au fost trimise.

Citeşte şi: Accident cu trei morți la Independența, în Galați. Planul roșu de intervenție, activat de autorități

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Microbuzul făcea curse regulate între Techirghiol și Constanța, iar oamenii abia se urcaseră în maşină când a avut loc impactul.

În urma accidentului cei şapte pasageri, dar și șoferul din autoturism au suferit diverse traumatisme și au fost transportate la Spitalul Județean.

Citeşte şi: O fetiță care s-a înecat cu mâncare într-un supermarket a fost salvată de un medic aflat la cumpărături, în Suceava

Polițiștii au preluat cercetările și din primele verificări de vină ar fi șoferul autoturismului care nu a acordat prioritate la ieșirea de pe un drum lăturalnic. Acum este cercetat penal pentru vătămare corporală și a rămas și fără permis de conducere.

×
Subiecte în articol: accident microbuz Techirghiol
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close