Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul Timișoarei: "În weekendul deschiderii programului Capitalei Culturale, transportul public va fi gratuit"

Primarul Timișoarei: "În weekendul deschiderii programului Capitalei Culturale, transportul public va fi gratuit"

Dominic Fritz a anunțat că transportul public din oraș va fi gratuit în weekend, cu ocazia deschiderii programului "Timișoara, Capitală Europeană a Culturii".

Primarul Timișoarei: "În weekendul deschiderii programului Capitalei Culturale, transportul public va fi gratuit"
Sursa foto: Pexels
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Feb 2023   •   20:18

Cu ocazia deschiderii oficiale a programului "Timișoara, Capitală Europeană a Culturii", transportul public din oraș va fi gratuit în weekend, potrivit primarului Dominic Fritz.

"În weekend, transportul public va fi gratuit. Este weekendul deschiderii Capitalei Culturale și avem peste 130 de evenimente, desfășurate în 32 de locații.

Va fi mai ușor de ajuns cu transportul public dintr-o parte în alta”, a transmis, miercuri seara, primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

De asemenea, edilul i-a îndemnat pe cei care vor merge la spectacolul de deschidere din Piața Unirii, de la ora 19:00, să folosească transportul public local, pentru a evita blocajele în trafic.

Citește și: Podul Îndrăgostiților din Timișoara, la un pas să se prăbușească | Pilonii, prinși cu sârmă. Tencuiala cade la o simplă atingere

Primarul a menționat că la spectacol sunt așteptați peste 16.000 de oameni.

Dominic Fritz a anunțat că, în weekend, tramvaiele, autobuzele și troleibuzele vor circula până la ora 1 noaptea, pe toate liniile, iar numărul de vehicule va fi suplimentat pentru fluxul de oameni de vineri seara, dar și din  zilele de sâmbătă și duminică, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Dominic Fritz Timișoara
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close