Antena 3 CNN Actualitate Monica Pop, după ce a fost acuzată de conflict de interese: decizia ANI este incorectă

Monica Pop, după ce a fost acuzată de conflict de interese: decizia ANI este incorectă

Monica Pop, după ce a fost acuzată de conflict de interese: decizia ANI este incorectă
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    19 Sep 2013   •   20:29
Managerul Spitalului de Oftalmologie Bucureşti, Monica Pop, a declarat că informaţiile transmise de ANI privind conflictul de interese constatat în cazul său sunt incorecte, ea nefiind reprezentată de o casă de avocatură, ci de un avocat şi numai ca director de spital într-un litigiu de muncă.
 
"Nu am fost reprezentată de o casă de avocatură, ci de un avocat şi numai în calitatea mea de director de spital, într-un litigiu de muncă cu o asistentă medicală ce prezintă o gravă patologie psihiatrică. Acest angajat reprezenta un real pericol pentru pacienţi. Acest fapt, precum şi actele de indisciplină repetate au dus la desfacerea contractului de muncă", a spus joi, medicul Monica Pop, într-un comunicat remis presei.
 
Medicul Pop susţine că "aceasă asistentă a avut şi are sute de procese, fiind cunoscută de către toate instanţele de judecată ca procesomană". 
 
"Are procese cu toţi miniştrii Sănătatii, cu Direcţia de Sănătate Publică, cu toţi procurorii şi judecătorii care i-au dat soluţii defavorabile, precum şi cu inspectorii ANI", mai arată Pop.
 
De asemenea, Monica Pop consideră "incorectă" decizia ANI în acest caz.

Directorul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, Monica Pop, a fost găsită incompatibilă de Agenţia Naţională pentru Integritate, care susţine că medicul şi-a angajat avocaţii să reprezinte şi interesele spitalului pe care îl conduce. 
 
Apărătorii au primit 60.000 de lei pentru a o reprezenta pe Monica Pop în procesele pe care le are în calitate de manager, în timp ce în procesele pe care le are ca persoană fizică, Monica Pop ar fi plătit avocaţilor doar 6.000 de ei. 


 

×
Subiecte în articol: Monica Pop conflict de interese
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close