Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sinteza zilei: În cătuşe, pentru a-şi proteja fiul

Sinteza zilei: În cătuşe, pentru a-şi proteja fiul

Sinteza zilei: În cătuşe, pentru a-şi proteja fiul
de M.Z.    |    13 Apr 2016   •   21:56

Judecătorii au decis să o aresteze provizoriu, în vederea extrădării. Are doi copii minori, iar bărbatul o abuza și pe ea, și pe cei mici. Cazul Anei Maria Nedelcu a fost prezentat miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Femeia, cetățean român, este acuzată că și-a răpit copilul născut în Canada și l-a adus în România.

Acum, riscă o pedeapsă de 10 ani de închisoare.

În documentele transmise de statul canadian a fost descrisă fapta săvârșită de Ana Maria Nedelcu, constând în aceea că, în 2014, aceasta a plecat în România împreună cu copilul său minor, încălcând ordinul de custodie emis de către o instanță canadiană, ordin prin care drepturile părintești privind pe minor erau exercitate de către ambii părinți.

Ana Maria Nedelcu susține că, în anul 2001, a emigrat în Canada și s-a stabilit în Montreal, iar în 2009 l-a cunoscut pe Maximo Sierra Munoz, de origine dominicană, cu care a avut un băiețel pe nume Anthony. 

Ea mai spune că s-a despărțit de bărbat înainte de a naște, deoarece acesta nu avea un loc de muncă, era violent și o bătea.

Totuși, fostul soț a obținut în instanță tutela comună, iar peste un an femeia a decis să plece în România, după ce copilul i-a spus că a fost lovit în mai multe rânduri de tatăl lui.
 

×
Subiecte în articol: Canada Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close