Antena 3 CNN Actualitate Detalii incredibile despre traseul lui "Maru" prin Spitalul Floreasca. Dealerul de droguri s-a plimbat ca pe bulevard

Detalii incredibile despre traseul lui "Maru" prin Spitalul Floreasca. Dealerul de droguri s-a plimbat ca pe bulevard

Este anchetă la Spitalul Florească după ce Tudor Duma, zis "Maru", dealerul de de droguri al lui Vlad Pascu, a intrat în unitatea medicală, a vandalizat-o şi a furat mai multe bunuri. Toate fără să fie stingherit de nimic!

de Raluca Măndoiu    |    15 Sep 2023   •   11:22

Apar noi informații-şoc despre traseul prietenului lui Vlad Pascu prin Spitalul Floreasca. Acesta a intrat acolo în căutare de oxicodonă. A mers spre farmacia spitalului, dar n-a reușit să spargă ușa care era închisă. S-a plimbat însă pe culoare, a plecat de acolo în cele din urmă cu flacoane de ser fiziologic.

Reprezentanții spitalului fac verificări, în condițiile în care este știut că rudele pacienților, de exemplu, nu pot intra în spital. Însă Tudor Duma, zis Maru, s-a plimbat ca pe bulevard.

Acum, autoritățile au verificat imaginile de pe camerele de supraveghere, dar și stocurile de medicamente și au descoperit că, din fericire, tânărul nu a reușit să plece cu niciun medicament.

A luat însă din niște paleți aflați pe hol, pe care erau cutii cu medicamente depozitate, doar două flacoane de glucoză și două de ser fiziologic.

În acest moment tânărul este reţinut şi, cel mai probabil, va primi mandat de arestare pentru 30 de zile.

De-a lungul timpului, au fost mai multe dosare penale pe numele lui Tudor Duma, însă toate au fost închise rând pe rând, deşi are un istoric destul de violent. Propriul său tată a cerut în instanță și a și obținut ordin de protecție împotriva lui, după ce fiul l-ar fi amenințat și chiar agresat.

Așteptăm însă să vedem ce se va întâmpla mai departe în această anchetă deschisă la nivelul Spitalului Floreasca, în condițiile în care, iată, un tânăr aflat probabil sub influența substanțelor stupefiante a reușit să intre fără nicio problemă pe holurile spitalului și apoi să plece de acolo nestingherit şi deloc cu mâna goală.

 

×
Subiecte în articol: spitalul Floreasca Tudor Duma Maru droguri
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close