Antena 3 CNN Actualitate Traficantul "Maru", cel bănuit că îi procura lui Vlad Pascu drogurile, a fost reținut pentru 24 de ore

Traficantul "Maru", cel bănuit că îi procura lui Vlad Pascu drogurile, a fost reținut pentru 24 de ore

Tudor Duma, zis "Maru”, presupusul dealer de droguri al lui Vlad Pascu, a fost reținut de procurori, după o zi întreagă de audieri.

Traficantul "Maru", cel bănuit că îi procura lui Vlad Pascu drogurile, a fost reținut pentru 24 de ore
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Sep 2023   •   09:57

Tudor Duma, cunoscut sub numele de Maru, a fost ridicat de anchetatori la doar câteva ore după ce s-a filmat  în timp ce intra în depozitul de medicamente de la Spitalul Floreasca, pentru a căuta droguri.

"Sunt aici ca la mine acasă. Fur tot ce vreau dacă mă ține, dar e greu! M-am strecurat în Spitalul Floreasca. Ce medicamente fur și eu de aici?! Poate găsesc Oxi!", a afirmat în videoclip.

Pentru că nu a reușit să spargă ușa depozitului, Maru s-a mulțumit cu două pungi de ser fiziologic.

Aflat de mult timp în atenția procurorilor DIICOT, tânărul de 19 ani a strâns șapte dosare penale.

Citește și: Prietenul lui Vlad Pascu, care a intrat în Spitalul Floreasca pentru droguri, are șase dosare penale

El a fost prins de mai multe ori cu pastile, marijuana sau cu ustensile de porționare a drogurilor. 

Cu toate acestea, toate dosarele s-au închis, chiar și cel în care tatăl unei fete l-a denunțat că este traficant de droguri.

Tânărul a avut și un dosar pentru deținere de arme albe, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, însă și pentru acesta s-a considerat că nu există interes public pentru urmărirea faptei.

Singurul care a reușit să obțină o victorie în instanță a fost propriul său tată, când a cerut și a obținut, anul trecut, un ordin de protecție pentru șase luni.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu dealer retinut
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close