Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Prietenul lui Vlad Pascu, care a intrat în Spitalul Floreasca pentru droguri, are șase dosare penale

Prietenul lui Vlad Pascu, care a intrat în Spitalul Floreasca pentru droguri, are șase dosare penale

Șase dosare penale a avut unul dintre tinerii anchetați acum în dosarul lui Vlad Pascu. Este un client fidel al procurorilor DIICOT și al ofițerilor Antidrog.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Sep 2023   •   20:35

Victor Duma a fost anchetat în șase dosare penale pentru deținere și trafic de droguri. A fost anchetat și pentru deținere fără drept de arme albe.

Toate dosarele au fost închise după ce tânărul a declarat că nu va mai face. 

Dimineață, înainte să fie săltat de mascați, Victor Duma s-a filmat și postat pe rețelele de socializare cum a spart depozitul de medicamente de la spitalul Floreasca. 

La ora 01:00, tânărul de 19 ani a mers nestingherit pe holurile spitalului Floreasca și a găsit deschisă ușa pe care scrie "Farmacie". În aventura sa prin spital, nu găsește pe nimeni. Ulterior, acesta ajunge în depozitul de medicamente. 

Citește și: Noi detalii despre familia şoferului drogat. Mama lui Vlad Pascu procura droguri pentru fiul său

Reprezentanții spitalului au chemat Poliția dupcă ce au găsit depozitul vandalizat. 

"La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică care au relaționat cu apelantul, acesta sesizând faptul că în cursul nopții un bărbat ar fi pătruns în incinta instituției, în zona administrativă (depozitul farmaceutic). La plecare ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic", menționează Poliția Capitalei într-un comunicat. 

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu consum droguri
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close