Antena 3 CNN Externe "Fie că se află într-un submarin, sau pe Titanic, știu că îi place unde este": Apropiaţii celor cinci pasageri de pe submersibilul Titan deplâng moartea lor

"Fie că se află într-un submarin, sau pe Titanic, știu că îi place unde este": Apropiaţii celor cinci pasageri de pe submersibilul Titan deplâng moartea lor

Familiile şi apropiaţii celor cinci pasageri de pe submarinul Titan deplâng dispariţia acestora. Reacţiile vin după deznodământul tragic în cazul submarinului dispărut în Oceanul Atlantic, în timpul unei expediţii către epava Titanicului.

"Fie că se află într-un submarin, sau pe Titanic, știu că îi place unde este": Apropiaţii celor cinci pasageri de pe submersibilul Titan deplâng moartea lor
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    23 Iun 2023   •   11:43

Echipajul de pe submersibilul Titan a murit după ce submersibilul a pierdut presiunea şi a făcut implozie. Resturi ale submarinului au fost găsite la circa 500 de metri de Titanic.

Fiica exploratorului francez Paul Henri Nargeolet a postat pe Twitter un mesaj emoţionant după anunţul că tatăl ei a murit în submersibilul Titan.

"Indiferent dacă se află într-un submarin sau pe Titanic, știu că îi place unde este. În orice caz, este fericit acolo unde este. Asta e liniştitor", a scris Sidonie Nargeolet pe Twitter.

Tatăl său apare în ultimele imagini cu submarinul Titan stând pe o barcă gonflabilă, în timp ce aştepta să se îmbarce în călătoria care i-a fost fatală.

Şi sora mai mare a miliardarului pakistantez Shahzada Dawood a reacţionat la anunţul morţii fratelui şi nepotului său. Ea a spus că tânărul de 19 ani nu voia să participe la expediţia de pe Titan, dar că a acceptat în cele din urmă, pentru că această călătorie era importantă pentru tatăl lui, care fusese obsedat de Titanic toată viața.

Citește și: Unul dintre pasagerii de pe submersibilul Titan era "îngrozit" înainte de călătorie! Suleman, studentul de 19 ani, a mers doar de dragul tatălui său

Noi detalii despre momentul imploziei care i-a ucis pe cei cinci ocupanţi ai submersibilului Titan

Între timp, apar noi informaţii despre momentul imploziei care i-a ucis pe cei cinci ocupanţi ai submersibilului Titan.

Un sistem ultrasecret de detectare acustică, folosit de marina militară pentru a identifica submarinele inamice, a înregistrat pentru prima dată duminică sunetul unei implozii în apropierea locului unde au fost descoperite resturile, spun oficiali americani din domeniul apărării.

Submarinul cu 5 oameni la bord a dispărut duminică, la aproximativ o oră și 40 de minute de la scufundare.

Cele cinci persoane aflate la bordul navei erau miliardarul britanic Hamish Harding, pilotul francez al submarinului Paul-Henri Nargeolet, Stockton Rush, directorul executiv și fondatorul OceanGate și omul de afaceri britanic Shahzada Dawood și fiul său Suleman.

×
Subiecte în articol: pasageri submersibilul Titan Titanic
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close