Antena 3 CNN Externe Copilotul Germanwings probase manevrele de reducere a altitudinii cu CÂTEVA ORE înainte de a prăbuşi avionul în Alpii francezi

Copilotul Germanwings probase manevrele de reducere a altitudinii cu CÂTEVA ORE înainte de a prăbuşi avionul în Alpii francezi

Copilotul Germanwings probase manevrele de reducere a altitudinii cu CÂTEVA ORE înainte de a prăbuşi avionul în Alpii francezi
Sursa foto: Foto: mirror.co.uk
06 Mai 2015   •   09:38

Copilotul Germanwings, care a prăbuşit intenţionat o aeronavă cu 150 de oameni la bord în Alpii francezi, ar fi încercat aceleaşi manevre de reducere a altitudinii pe un zbor dinspre Dusseldorf către Barcelona, cu câteva ore înainte de tragedie, scrie The Telegraph.

Potrivit ziarului german Bild, această afirmaţie aparţine unei surse apropiate Biroului francez de anchetă şi analiză (BEA), care investighează prăbuşirea aeronavei Airbus A320, la 24 martie, provocând moartea celor 150 de persoane aflate la bord.

Bild scrie că un raport al BEA ar urma să fie publicat în acest caz. Acolo, anchetatorii vorbesc despre o coborâre controlată care a durat câteva minute şi care nu poate fi justificată din punct de vedere al planului de zbor.

Anchetatorii suspectează că avionul Airbus A320, care se deplasa pe ruta Barcelona-Dusseldorf, a fost prăbuşit intenţionat de copilotul Andreas Lubitz, care l-a încuiat pe comandant în afara cabinei de pilotaj.

Lubitz a fost tratat pentru tendinţe sinucigaşe şi depresie în urmă cu câţiva ani, înainte de a deveni pilot. La câteva zile de la tragedie au apărut informaţii potrivit cărora copilotul Andreas Lubitz a căutat pe Internet date despre sinucidere şi despre uşile cabinelor de pilotaj.

Citeşte AICI mai multe informaţii despre tragedie.


×
Subiecte în articol: GermanWings
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close