Antena 3 CNN Externe Promisiunea de pace a lui Vladimir Putin, călcată în picioare. "BLINDATE ruseşti intră în Ucraina. S-a deschis un nou front"

Promisiunea de pace a lui Vladimir Putin, călcată în picioare. "BLINDATE ruseşti intră în Ucraina. S-a deschis un nou front"

Promisiunea de pace a lui Vladimir Putin, călcată în picioare. "BLINDATE ruseşti intră în Ucraina. S-a deschis un nou front"
de O.P.    |    27 Aug 2014   •   12:10

Armata ucraneană a anunţat miercuri că o coloană de blindate ruseşti înainta în partea de sud-est a Ucrainei, unde s-a deschis un nou front luni. "Avem informaţii cu privire la înaintarea unei coloane alcătuite din 100 de vehicule, inclusiv tancuri, blindate, lansatoare multiple de rachete de tip Grad pe drumul către Starobeşeve-Telmanove".

"Avem informaţii cu privire la înaintarea unei coloane alcătuite din 100 de vehicule, inclusiv tancuri, blindate, lansatoare multiple de rachete de tip Grad pe drumul către Starobeşeve-Telmanove", a precizat centrul de presă al Statului Major al operaţiunii ucrainene în estul ţării, într-un comunicat.

Această coloană "marcată cu un triunghi sau un cerc alb" se îndreaptă către localitatea Telmanove, situată al aproximativ 20 de kilometri de frontiera rusă şi la aproximativ 80 de kilometri sud de Doneţk, un bastion al rebelilor proruşi.

Telmanove se află la aproximativ 40 de kilometri nord de Novoazovsk, unde autorităţile ucrainene au afirmat că au oprit altă coloană de blindate ruseşti. Forţele armate ucrainene şi separatişti proruşi erau implicate marţi în tiruri de artilerie, iar cu o zi înainte în lupte terestre.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Proteste Ucraina
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close