Antena 3 CNN Externe Steve Jobs, aşa cum nimeni nu l-a cunoscut. Citeşte cele mai tari lucruri pe care nu le ştiai despre el

Steve Jobs, aşa cum nimeni nu l-a cunoscut. Citeşte cele mai tari lucruri pe care nu le ştiai despre el

Steve Jobs, aşa cum nimeni nu l-a cunoscut. Citeşte cele mai tari lucruri pe care nu le ştiai despre el
Sursa foto: Foto: businessinsider.com
de M.Z.    |    O.P.    |    06 Oct 2011   •   04:41

Steve Jobs, co-fondatorul Apple, a fost o persoană apreciată nu numai pentru rezultatele pe care le-a avut pe plan profesional, dar el a reuşit să stârnească atracţii chiar şi în rândul bărbaţilor.

Steve Jobs a murit. Fondatorul Apple a pierdut lupta cu cancerul la 56 de ani

"În 1989, stăteam chiar lângă Steve Jobs şi cel mai apropiat impuls pe care l-am simţit a fost acela de a fi gay. Tipul era extrem de bogat, arăta suficient de bine încât să cucerească orice femeie, era un "tocilar" care a convins şcoala unde învăţam eu să cumpere o sumedenie de maşini NeXT - care erau cele mai bune maşini la momentul acela - şi îmi doream să fiu el. Voiam să fiu ca el încă din copilărie, de când aveam Apple II", mărturiseşte James Altucher, în ediţia on-line a Huff Post.

Zece lucruri neobişnuite pe care nu le ştiau despre Steve Jobs

1. Sora lui este Mona Simpson, dar el nu a ştiut acest lucru până când a devenit adult. Primul ei roman, ”Oriunde, dar aici”, este despre relaţia sa cu părinţii care au fost, de altfel, şi cei ai lui Steve Jobs. Din moment ce Jobs a fost adoptat, ei nu au ştiut că sunt frate şi soră, până în anii `90.

2. Numele tatălui său este Abdulfattah Jandali, motiv pentru care ai putea fi indus în eroare de faptul că Steve Jobs ar fi pe jumătate musulman-sirian.

3. El a făcut jocul "Breakout". Dacă a existat un lucru care mi-a plăcut aproape la fel de mult ca jocurile de pe Apple II, a fost să pot juca Breakout. Din 2000, aplicaţia este disponibilă pentru toate telefoanele Blackberry. 

4. A negat paternitatea primului său copil, declarându-se steril. În final, Jobs a acceptat că Lisa este fiica sa şi chiar a dat numele ei unui computer, numindu-l Apple III "Lisa".

5. Adoră peştele. Mănâncă numai carne de peşte, nu şi alte tipuri de carne, şi tot ceea ce consumă un vegetarian, inclusiv ouă şi produse lactate.

6. El nu dă bani pentru acte de caritate. Mai mult, când a devenit CEO la Apple, el a oprit toate programele lor filantropice, spunând că trebuie aşteptat până când vor merge pe profit.

7. L-a minţit pe Steve Wozniak. Când au creat împreună jocul Breakout pentru Atari, Wozniak şi Jobs urmau să fie plătiţi cu aceeaşi sumă de bani. Jobs a primit de la Atari 5.000 de dolari pentru munca depusă, însă acesta i-a spus lui Wozniak că a primit 700 de dolari. Astfel, lui Wozniak i-a revenit jumătatea sa de sumă, adică 350 de dolari.

8. Este budist. El chiar s-a gândit să se îndrepte spre mănăstire şi să devină călugăr, având şi un guru. În final, a renunţat la această idee.

9. Nu şi-a terminat facultatea, la fel ca şi Bill Gates sau Mark Zuckerberg. Se pare că Steve Jobs a mers la Reed College timp de un semestru şi apoi abandonat.

10. S-a drogat. Cel puţin o dată în tinereţea sa, Steve Jobs a luat LSD, descriind experienţa ca pe una dintre "cele mai importante trei lucruri pe care le-a făcut în viaţă".

×
Subiecte în articol: steve jobs Apple peste facultate droguri
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close