Antena 3 CNN Externe Ucraina, acuzată de ruși că a bombardat regiunea Belgorod. Primul deces pe teritoriul Rusiei de la începutul războiului

Ucraina, acuzată de ruși că a bombardat regiunea Belgorod. Primul deces pe teritoriul Rusiei de la începutul războiului

Așezarea Solokhi din regiunea Belgorod a fost bombardată, transmite presa din Rusia. A fost anunțat și primul deces pe teritoriul țării de la începutul războiului. Ucraina este acuzată de atac.

Ucraina, acuzată de ruși că a bombardat regiunea Belgorod. Primul deces pe teritoriul Rusiei de la începutul războiului
Sursa foto: Twitter/ Colaj - marqs
de Cerasela Stafie    |    12 Mai 2022   •   11:42

Anunțul a fost făcut de guvernatorul Vyacheslav Gladkov, pe canalul său de Telegram. Potrivit informațiilor preliminare, o clădire de locuințe a fost parțial distrusă.

"Șapte persoane au fost rănite”, a scris oficialul rus. Inițial, fuseseră anunțați doar șase răniți. ”Încă o persoană a fost adusă la spital noaptea târziu”, a precizat Gladkov.

”Toată lumea primește îngrijiri medicale de calitate. O persoană a murit. Vom oferi asistență materială tuturor răniților și familiei decedatului," a adăugat guvernatorul, potrivit agenției de presă rusă de stat TASS.

De cealaltă parte, autoritățile din Ucraina nu au făcut până în prezent niciun fel de comentariu cu privire la această chestiune, anunță NEXTA.

Regiunea Belgorod, din sud-vestul Rusiei, se învecinează cu districtele Dergaciov și Harkov ale Ucrainei. Așezarea Solokhi este la aproximativ 11 km distanță de graniță.

×
Subiecte în articol: bombardament Belgorod Rusia Război Ucraina
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close