Antena 3 CNN High Tech Noul iPhone, un coşmar pentru Sharp. Producătorul de ecrane LCD nu face faţă volumului de comenzi

Noul iPhone, un coşmar pentru Sharp. Producătorul de ecrane LCD nu face faţă volumului de comenzi

Noul iPhone, un coşmar pentru Sharp. Producătorul de ecrane LCD nu face faţă volumului de comenzi
Sursa foto: Foto: 4-traders.com
de N.B.    |    31 Aug 2012   •   17:05

Noul iPhone 5 le face mari probleme japonezilor de la Sharp Corp, care se pare că a rămas în urmă cu producţia ecranelor pentru noul telefon Apple, susţine o sursă din interiorul companiei, citată de Reuters.

Compania din Japonia nu a confirmat niciodată că fabrică ecrane pentru Apple, deşi mai multe persoane din interior au oferit această informaţie. Conform sursei citate, Sharp are dificultăţi la fabricare din cauza costurilor şi Apple ar putea fi obligată să ofere sprijin financiar suplimentar pentru a grăbi procesul de fabricare.

Preşedintele Sharp, Takashi Okuda a declarat că fabrica de LCD-uri din Kameyama este operaţională şi va livra produsele în curând, însă nu a discutat despre volumul sau situaţia livrărilor.

Ecranul noului iPhone va beneficia de o nouă tehnologie, senzorii tactili fiind încorporaţi în ecranul de cristale lichide şi nu prezenţi într-un ecran suplimentar până acum. Această inovaţie va permite noului iPhone să fie mai subţire ca predecesorii săi.

×
Subiecte în articol: comanda productie
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close