Antena 3 CNN Timp liber Fun ODĂ pentru SUSPENDAREA lui BĂSESCU. Modul INEDIT al românilor de a sărbători evenimentul

ODĂ pentru SUSPENDAREA lui BĂSESCU. Modul INEDIT al românilor de a sărbători evenimentul

ODĂ pentru SUSPENDAREA lui BĂSESCU. Modul INEDIT al românilor de a sărbători evenimentul
09 Iul 2012   •   14:43

Românii s-au săturat de Traian Băsescu. Este din ce în ce mai clar acest lucru, fie că vorbim de sondajele pe tema prezenţei la referendumul care bate la uşă, fie că vorbim de câte un român mai inventiv care îşi face publică manifestarea entuziastă.

Aşa se face că un tânăr a găsit de cuviinţă să posteze pe youtube un clip în care apare în lenjerie intimă, dansând în curtea casei sale şi pe terasa unei punct termic de cartier în timp ce recită ironic o odă dedicată suspendării lui Traian Băsescu.

El nu a fost singurul care şi-a manifestat bucuria într-un mod inedit. Un alt compatriot a trimis pe adresa de email antena3.ro o serie de fotografii, realizate într-un mic paradis tropical, cu un mesaj special către preşedintele suspendat al României.




Un alt român s-a fotografiat prin întreaga lume cu afişe prin care cere demisia lui Traian Băsescu.  Lucian Dobrovicescu, un regizor român, plecat în concediu tocmai în Insulele Reunion din Oceanul Indian, şi-a imortalizat tot traseul turistic al familiei.  De la Băneasa, trecând prin Paris, în Reunion, personajul acestei poveşti în imagini s-a fotografiat cerând demisia preşedintelui României.




×
Subiecte în articol: romanii
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close