Antena 3 CNN Show Tabloid Nu se aşteptau la asta! Poze topless cu ducesa Kate, pe prima pagină a unui tabloid francez

Nu se aşteptau la asta! Poze topless cu ducesa Kate, pe prima pagină a unui tabloid francez

Nu se aşteptau la asta! Poze topless cu ducesa Kate, pe prima pagină a unui tabloid francez
Sursa foto: Foto: closer.fr
14 Sep 2012   •   11:52

Un tabloid francez a publicat în ediţia de vineri o serie de fotografii în care ducesa Catherine apare topless, într-o vacanţă petrecută cu soţul ei, prinţul William, în sudul Franţei, la aproape un an şi jumătate de la căsătoria lor, informează AFP.
   
"Descoperiţi în exclusivitate, în Closer, fotografiile la care nimeni din lumea întreagă nu s-ar fi aşteptat: ducesa de Cambridge apare topless pe terasa unei pensiuni din Luberon", se afirmă pe site-ul revistei Closer.
   
Revista franceză Closer publică pe cinci pagini aproximativ 15 fotografii ale cuplului princiar, care se bronza pe o terasă, la începutul lunii septembrie. Unele dintre ele, realizate cu un teleobiectiv, o arată pe ducesa de Cambridgne făcând plajă fără sutien.
   
"Pentru cea de-a doua lună de miere, Kate şi William au ales regiunea Provence, pentru un sejur romantic. Voiau să fie singuri pe lume. Cuvântul de ordine: în vacanţă uităm de toate, de ploaia londoneză, şi chiar costumul de baie a rămas în geamantanul alteţei sale regale", se spune în tabloidul Closer.
   
"La Château d'Autet (...),  Kate îşi finisează bronzul (...) Şi, pentru a evita să se bronzeze cu urme, Kate s-a gândit la toate şi şi-a scos sutienul", se mai spune în textul publicat pe site-ul revistei Closer.
   
Prinţul William şi soţia lui Catherine s-au declarat "dezolaţi" după anunţul făcut de publicaţia franceză, potrivit unor surse din anturajul cuplului princiar.
   
La sfârşitul lunii august, tabloidul The Sun, ziarul cu cel mai mare număr de cititori din Marea Britanie, a decis să nu respecte apelul lansat de familia regală, publicând fotografii cu prinţul Harry, surprins nud, în timpul unei petreceri la Las Vegas.



×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close