Antena 3 CNN Life A ajuns exemplu în comunitate, după ce a găsit în piață portofelul cu bani al unui bătrân: "Buna samariteană"

A ajuns exemplu în comunitate, după ce a găsit în piață portofelul cu bani al unui bătrân: "Buna samariteană"

O femeie din orașul Panciu a ajuns exemplu în comunitate, după ce a găsit un portofel cu bani în piață. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și s-a prezentat, luni, la secția de poliție pentru a returna bunul găsit. Cei de la IPJ Vrancea au lăudat spiritul civic al femeii și i-au mulțumit pentru gest.

A ajuns exemplu în comunitate, după ce a găsit în piață portofelul cu bani al unui bătrân: "Buna samariteană"
Sursa foto: IPJ Vrancea
de Mia Lungu    |    31 Aug 2021   •   19:19

Portofelul aparținea unui bătrân de 72 de ani, care îl pierduse în timp ce făcea piața. Acesta a fost identificat rapid de polițiști și a fost chemat la secție, unde i-a fost restituit pormoneul în care avea acte, carduri și 389 de lei.

Încă mai există oameni cinstiți și cu frică de Dumnezeu!

În cursul zilei de ieri, când toți românii l-au sărbătorit pe Sfântul Alexandru, “protectorul omenirii”, un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din orașul Panciu, și-a pierdut portofelul în piața din oraș.

Întâmplarea a făcut ca acesta să fie găsit de o persoană de bună-credință, cu frică de Dumnezeu, care, fără să stea pe gânduri, l-a luat și l-a dus direct la Poliția Orașului Panciu.

La scurt timp, poliţiștii l-au identificat pe proprietarul portofelului, care s-a prezentat la sediul poliției orășenești, unde colegul nostru, împreună cu buna samariteană i-au restituit portmoneul, în care se aflau mai multe documente personale, carduri, precum și suma de 389 de lei.

Mulțumiri și sincere aprecieri pentru gestul făcut!

Comunicat IPJ Vrancea, 31 august 2021

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close