Antena 3 CNN Politică Deputatul-mitralieră, despre LGBT: E o boală sexuală care trebuie tratată 

Deputatul-mitralieră, despre LGBT: E o boală sexuală care trebuie tratată 

 Deputatul-mitralieră, despre LGBT: E o boală sexuală care trebuie tratată 
08 Oct 2018   •   16:59

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a lansat un atac dur la adresa comunității LGBT din România, după eșecul Referendumului pentru familie.

„Sunt dezamăgit eu, ca român, o să vorbesc ca medic și român. Când eram mic, când stăteam la masă, bunicul spunea rugăciunea, el mânca primul și apoi noi, asta a fost familia noastră românească, am sperat că românii vor înțelege să iasă la vot, faptul că partidul meu nu s-a implicat cum trebuia, noi trebuia să ne fi implicat punând sigla PSD, că susține referendumul.

S-a ajuns la aberații din care nu vreau să fiu părtaș, nu vreau să fiu părtaș la schimbarea neamului strămoșesc. În timp ce noi făceam referendum, în Franța se decidea că viață sexuală poate începe la 13 ani, iar în Marea Britanie, dacă părintele nu acceptă ca băiatul să meargă cu fustă la școală va fi decăzut din drepturi părintești.

Orientarea sexuală, alta decât cea firească între un bărbat și o femeie care trebuie să facă copii, este una bolnavă. Este o anatemă medicală. Acești oameni bolnavi trebuie să fie tratați ca atare. Ca medici, să îi tratăm, este o boală sexuală", a declarat deputatul PSD.
 

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close